Ексклюзиви
середа, 10 березня 2021 17:45

"Мозок закипав". Ведучий працював на індонезійському острові таксистом на мопеді
6

1-м заняттям ведучого Максима Узла на індонезійському острові Суматра було таксування на мопеді. Він розповів, що давно хотів придбати електромопед і їздити на ньому по Києву.

"Але це все було до того моменту, коли я влаштувався на роботу таксистом на мопеді під час подорожі. Першою складністю, з якою зіштовхнувся, був лівосторонній рух. Коли я виїжджав на перехрестя, то не знав, що робити. Мозок закипав, страх переповнював. Найцікавіше, що правила там теж особливі – у кого машина більша, той і їде", - поділився ведучий реаліті "У кого більше", що показує "Новий канал".

Після того, як Узол розібрався з правилами, він заїхав до провулку, щоб знайти замовника. Там наїхав на лежачого поліцейського.

Узол працював таксистом на мопеді
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Узол працював таксистом на мопеді
Узол працював таксистом на мопеді
Узол працював таксистом на мопеді
Узол працював таксистом на мопеді

"Рука сіпнулась, я випадково натиснув газ, його заклинило, і мопед поїхав вперед з шаленою швидкістю. Якимось дивом мені вдалось впоратися з ситуацією, але по дорозі зустрівся інший лежачий поліцейський. Я наїхав на нього, і трапилась та сама біда. Зреагував я моментально. Зрозумів, що єдиний спосіб врятуватись і не покалічитись – це зістрибнути з мопеда на ходу. Я вмію правильно падати, тож майже не забився, але мій електричний таксомопед влетів у ларьок, біля якого стояли люди. Почув різкий звук", - згадав чоловік.

Узол побачив, що біля ларька лежать 2 мопеди і хлопець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Після пляшки пива індіанці стають неадекватними" - мандрівниця

"Люди поруч стояли цілі та неушкоджені, але почали галасувати. Підбіг швиденько туди і побачив трохи побите крило мого мопеда і розбиту фару мопеда того хлопця. Обійшлося без серйозних травм, але зі значними фінансовими збитками", - додав він.

Ведучий Максим Узол під час подорожі на індонезійський острів Суматра полював на ящірок. Його співведуча Ольга Манько під час зйомок проєкту "У кого більше" знайшла чоловікові роботу, яка є звичним ремеслом на острові.

Зараз ви читаєте новину «"Мозок закипав". Ведучий працював на індонезійському острові таксистом на мопеді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути