пʼятниця, 12 березня 2021 16:36

"Спіймала в багнюці й поцілувала". Ведуча голіруч ловила сома в Індонезії
5

Манько зловила сома голіруч
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Манько зловила сома голіруч
Манько зловила сома голіруч
Манько зловила сома голіруч
Манько зловила сома голіруч

Ведуча Ольга Манько під час зйомок реаліті на острові Суматра, що розташований в Індонезії, спіймала сома голіруч у багнюці. Спочатку вона влаштувалася на роботу, де треба було виловлювати з річки черв'яків.

"Заплатили мені дуже мало. Очікувала на трохи більшу суму. У таких ситуаціях, коли щось не за планом, у мені вмикається азарт. Я побачила, що поряд, у ямі з багнюкою, змагаються хлопці, а навколо вболівають люди. Вони голіруч ловлять сомів. Хто 1-й виловить, той переміг, і може забрати грошовий приз. Подумала – а чом би й ні. Зробила ставку в загальний банк, як годиться, і "пішла в бій". Коли почалися змагання, була шокована, як це складно. По-перше, риба дуже слизька, і її неможливо вхопити. По-друге, в сома колючі вуса. Якщо за них взятися, то можна поранити руку. І, по-третє, дуже неприємні відчуття: багнюка хлюпає всюди, миттю стаєш брудний, ще й риба об ноги б'ється", - розповіла ведуча реаліті "У кого більше" на "Новому каналі".

Манько вдалося спіймати сома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мозок закипав". Ведучий працював на індонезійському острові таксистом на мопеді

"Вимивала ту багнюку ще 2 чи 3 дні. Вона була на одязі, рюкзаку, у волоссі. Навіть на камеру потрапила. Зате я досягла свого, хоч і не з першого разу. Самостійно голіруч спіймала величезного сома. А потім ще й поцілувала його", - додала вона.

Ведуча та тревел-блогерка Ольга Манько на індонезійському острові Суматра працювала в притулку для крокодилів. Таку роботу їй підібрав співведучий Максим Узол.

Зараз ви читаєте новину «"Спіймала в багнюці й поцілувала". Ведуча голіруч ловила сома в Індонезії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути