вівторок, 25 квітня 2017 16:08

ПМП за інвестиції: уряд Мальти розповів про нову програму

Мальтійський уряд запустив програму отримання ПМП у країні за інвестиції в національну економіку. Щоб отримати такий статус, заявнику достатньо мати хорошу репутацію, придбати державні облігації і оформити медстраховку.

Учасники Malta Residence and Visa Programme отримують ПМП на Мальті, що дає можливість вільно подорожувати в рамках Європейського Союзу, змінити податкове підданство і отримати свого роду запасний аеродром для себе і найближчих родичів.

  ПМЖ на Мальті за інвестиції
ПМЖ на Мальті за інвестиції

Фінансову сторону MRVP охарактеризував директор програми Roderick Cutajar в ході інтерв'ю, опублікованого на Forbes. Інвестору необхідно підтвердити, що його річний дохід становить мінімум 100 тисяч євро, і придбати облігації вартістю 250 тисяч євро. Заявник може повернути витрачені на них кошти через п'ять років, зберігши за собою статус ПМП на Мальті.

  ПМЖ на Мальті за інвестиції
ПМЖ на Мальті за інвестиції

Крім основного заявника MRVP доступна для його близьких родичів: матеріально залежних дітей до 26 років і батьків. Діти від інших шлюбів також можуть отримати ПМП: важливо, щоб було надано повний пакет документів.

Статус ПМП безстроковий — оновлюється кожні п'ять років — і дозволяє подорожувати без віз по країнах Шенгенської угоди. Одна з головних вимог — відсутність судимостей за тяжкі злочини. Інвестору необхідно розкрити джерела доходів. Уряд країни перевірить їх легальність і на підставі цього винесе вердикт про видачу статусу ПМП на Мальті. Процедура участі в MRVP займає близько трьох місяців.

  ПМЖ на Мальті за інвестиції
ПМЖ на Мальті за інвестиції

Компанія "Іммігрант Інвест" є офіційним представником програми MRVP на території України і супроводжує клієнтів на всіх етапах аж до моменту повернення інвестицій, в тому числі допомагає з орендою нерухомості на Мальті, викупом облігацій та ін. Компанія має офіс на Мальті і є офіційним агентом, а також отримала ліцензію уряду Мальти, що дозволяє не переплачувати за участь у державній програмі.

Зараз ви читаєте новину «ПМП за інвестиції: уряд Мальти розповів про нову програму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути