середа, 27 жовтня 2021 21:05

Після тисячі чоловіків перестали рахувати: Андраде познайомилася з найстарішими повіями
3

Ведуча тревел-шоу "Орел та Решка. Земляни" Мішель Андраде побувала на вулиці червоних ліхтарів в Амстердамі. Співачка познайомилася з найстарішими повіями цього міста.

Нідерланди стали першою країною, яка повністю легалізувала проституцію як звичайну роботу - з податками, страховкою та пенсією. Під час зйомок тревел-шоу на "Новому каналі" Андраде познайомилася із найстарішими повіями Амстердама - сестрами-близнючками Мартіною та Луїзою Фоккенс. Вони пропрацювали у цій сфері 50 років і на початку 2010-х вийшли на пенсію.

"Луїза та Мартіна - легенди кварталу червоних ліхтарів. Про своє життя вони навіть написали кілька книжок. Щоправда, змінили у них усі імена клієнтів", – розповіла виконавиця.

Спочатку в проституцію пішла Луїза, потім до неї приєдналася сестра — та прибирала кімнати, але чоловіки почали на неї заглядатись і пропонувати інтим. А оскільки чоловік Мартіни сидів без роботи, вона вирішила приєднатися до близнючки. Це сталося у 1960-х, тоді сестрам було трохи більше 20 років.

Андраде познайомилася із найстарішими повіями Амстердама - сестрами-близнючками Мартіною та Луїзою Фоккенс
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Вони пропрацювали у цій сфері 50 років і на початку 2010-х вийшли на пенсію
Андраде познайомилася із найстарішими повіями Амстердама - сестрами-близнючками Мартіною та Луїзою Фоккенс

"Коли я починала працювати на вулиці червоних ліхтарів, треба було стояти зовні, а не у вікнах, і залучати клієнтів. Але це не було проблемою. До нас підходили з повагою. Повага – це найголовніше. Таких жінок, як ми, називали дамами. Якщо мені хтось не подобався, я могла йому відмовити. Похід у бордель у Нідерландах не вважається зрадою. Навіть із боку церкви. Краще піти у бордель, аніж до подруги дружини", - поділилася Луїза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щодня за їжею приходять тисячі безхатьків і роботяг у спеціальні місця в Пакистані

Луїза та Мартіна закликали клієнтів повністю одягненими, а стояти у білизні, як це роблять сьогодні, вважали неповагою до себе. На початку кар'єри сестри часто працювали у парі – клієнти замовляли їх разом. Фішкою близнючок був образ пані з батогом і в чоботях. У них зручно було ховати гроші. Скільки чоловіків у них було, відповісти не змогли - кажуть, після тисячі перестали рахувати.

Виконавиця і ведуча тревел-шоу "Орел та Решка. Земляни" Мішель Андраде побувала в Нідерландах. Вона зустрілася з брокером з нерухомості Тжерком Ван дер Лінденом, щоб побачити, як живуть нідерландські мільйонери.

Зараз ви читаєте новину «Після тисячі чоловіків перестали рахувати: Андраде познайомилася з найстарішими повіями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути