вівторок, 22 листопада 2016 11:35

Хлопець із ДЦП самотужки велосипедом доїхав у Португалію

Хлопець із ДЦП самотужки велосипедом доїхав у Португалію
фото: On 3 wheels

20-річний Іван Маслюк із села Березівка Радехівського району Львівщини доїхав у Португалію. У нього легка форма ДЦП, тому пересувався спеціальним велосипедом.

Про це йдеться у спільноті On 3 wheels у соцмережі Facebook.

Його супроводжували двоє друзів-велосипедистів - Іван Сава та Олександр Луцик. Стартували у Львові 13 серпня. Утрьох подолали 12 країн і понад 5 тис. км.

"Ми падали, часами залишались без копійки, інколи плакали, інколи ночували просто неба і їли те, що були в змозі приготувати після 100 кілометрів у день. Що ми тільки не пережили! Хорошого, доброго, світлого, дружнього! Він побачив океан! Надихнув сотні людей у всій Європі на здійснення мрій! Але без вашої допомоги ми б не змогли! Дякуємо! Щиро усім дякуємо!", - йдеться у повідомленні.

В Україну хлопці повернуться 8 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопець із ДЦП на велосипеді їде зі Львова до Лісабону

Колишній редактор Gazeta.ua Леонід Єзерський вирішив об'їхати світ за рік. Подорожує австостопом. За його пригодами можна спостерігати у спецтемі на сайті.

Зараз ви читаєте новину «Хлопець із ДЦП самотужки велосипедом доїхав у Португалію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути