середа, 23 жовтня 2019 10:44

Назвали найцікавіші місця для подорожей 2020-го

Назвали найцікавіші місця для подорожей 2020-го
У рекомендований список потрапили нідерландський острів Аруба в Карибському морі, королівство Есватіні на півдні Африки, Коста-Ріка, Голландія, Ліберія, Марокко і Уругвай Фото: lonelyplanet.com

Визначили 10 кращих місць для подорожей 2020-го.

Лідером у рейтингу стало Королівство Бутан. Особливість цього напрямку - "можливість гуляти незасміченими гірськими стежками в компанії людей, чиї буддійські вірування знаходяться в унікальній гармонії з навколишнім середовищем". Наступного року Бутан перейде на повне органічне виробництво, що дозволить йому стати кращим, пише туристичний портал Lonely Panet.

Друге місце в списку зайняла Англія, де туристи зможуть насолодитися мальовничими краєвидами на найдовшій береговій стежці в Європі. Протяжність складе майже 3 тис. км.

Трійку лідерів замикає Північна Македонія, яку очікує великий ребрендинг у зв'язку з перейменуванням. Портал радить туристам випробувати нову пішохідну стежку High Skardus Trail протяжністю 495 км, маршрут якої охоплює території Албанії, Косово та Македонії. Розрахований приблизно на 20 днів шляху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Work and Travel: вчись, працюй, подорожуй

До рекомендованого списку потрапили нідерландський острів Аруба в Карибському морі, королівство Есватіні на півдні Африки, Коста-Ріка, Голландія, Ліберія, Марокко й Уругвай.

Літня відпустка - це не лише перепочинок від роботи, а й перезавантаження та натхнення для подальших звершень. А поки ще в офісі дошкуляє спека, у соцмережах масово хизуються фото з відпочинку. Хочеться залишити все і вирушити у подорож негайно. Але якщо грошей на туристичні пакети бракує, доводиться планувати усе самостійно. У цьому допоможуть інформаційні портали.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найцікавіші місця для подорожей 2020-го». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути