четвер, 01 серпня 2019 15:43

Заощаджуй і подорожуй: як побачити світ за мінімум грошей

  На сайті “У відпустку” складають туристичні маршрути з комбінації дешевих перельотів не лише у Європі, а й у цілому світі
На сайті “У відпустку” складають туристичні маршрути з комбінації дешевих перельотів не лише у Європі, а й у цілому світі
Літня відпустка - це не лише перепочинок від роботи, а й перезавантаження та натхнення для подальших звершень. А поки ще в офісі дошкуляє спека у соцмережах масово вихваляються фото із відпочинку. Хочеться залишити все і вирушити у подорож негайно. Але якщо грошей на туристичні пакети бракує, доводиться планувати усе самостійно. У цьому допоможуть інформаційні портали.

На сайті "У відпустку" складають туристичні маршрути з комбінації дешевих перельотів не лише у Європі, а й у цілому світі. Тут пропонують варіанти подорожі, як за €100 облетіти 6-7 європейських країн чи дістатися на Гаваї з зупинкою в Каліфорнії за €560. Або взагалі облетіти навколо світу за €1000.

"На нашому сайті можна знайти готові пакети для самостійних подорожей типу авіа+готель. Людям не треба самостійно шукати собі найдешевший переліт кудись і серед сотень підбирати бюджетний готель. Ми робимо це за них, заощаджуючи час мандрівників. У статтях даємо посилання на купівлю квитків і бронювання житла", – каже член команди "У відпустку" Юрій Борисов.

На сайті викладають пропозиції з найгарячішими цінами пакетних турів. Акції моніторять цілодобово. Так само оперативно про всі актуальні розпродажі авіакомпаній та різноманітні акції готелів інформують читачів.

Гарячі тури, готелі в промоції, куди піти, що побачити – інформацію про усе це, що завжди цікавить мандрівників, ви знайдете на сайті.

Також засновники сайту "У відпустку" мають на меті передати користувачам свій досвід самостійного планування подорожей. Для цього на сторінці створили розділ "Порадники". Там діляться корисною інформацією, аби подорож відбувалася легко і невимушено, а мандрівники були добре поінформовані.

"У відпустку" пропонують вильоти з Києва, Львова, Одеси, Харкова, Запоріжжя, Івано-Франківська, Чернівців, Херсона, Вінниці та Дніпра.

Сервіс "У відпустку" має і телеграм-канал, де ви можете слідкувати за всіма гарячими пропозиціями, щоб подорожувати різноманітно і не обмежувати себе, витрачаючи мінімум грошей.

Зараз ви читаєте новину «Заощаджуй і подорожуй: як побачити світ за мінімум грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути