Ексклюзиви
субота, 20 лютого 2021 10:05

"Країна забобонних людей". Мішель Андраде розповіла, у що вірять болівійці

"Країна забобонних людей". Мішель Андраде розповіла, у що вірять болівійці
Ведуча розповіла, у що вірять болівійці. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Ведуча 1-го випуску тревел-шоу "Орел та Решка. Новий сезон" Мішель Андраде подорожувала своєю батьківщиною та розповіла, що Болівія - країна з традиціями, які дісталися місцевим ще від древніх цивілізацій.

Про одну з них артистка розповіла в шоу, яке показує "Новий канал".

"Болівія - це взагалі країна забобонних людей. У місті Ла-Пас, недалеко від Кочабамби, напередодні Нового року проходить ярмарок Alasita. На ній можна купити мініатюрні фігурки - символи всього, що ви хочете отримати в наступному році: машина, будинок, діти, чемодан для подорожей, одяг. Місцеві купують ці мініатюри з надією, що вони принесуть їм бажане", - зазначила ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ліг спати голодним". Ведучий тревелу віддав вечерю африканським дітям

Також у Ла-Пасі знаходиться найбільший ринок для чаклунів. Один з найжахливіших товарів - зародки лам. Їх закопують в фундаменті під час будівництва нового житла: вважається, що ритуал проганяє злих духів, і такий будинок простоїть довго.

Зіркова ведуча 1-го випуску тревел-шоу "Орел та Решка. Новий сезон" Мішель Андраде вперше за 3 роки відвідала батьківщину - Болівію. Артистка не лише зустрілася з рідними, а й завітала до представників старовинної релігійної громади - менонітів.

Зараз ви читаєте новину «"Країна забобонних людей". Мішель Андраде розповіла, у що вірять болівійці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути