вівторок, 02 лютого 2021 12:47

"Гоа - як торт-зебра". Ведуча поділилася незвичними фактами про Гоа

"Гоа - як торт-зебра". Ведуча поділилася незвичними фактами про Гоа
Мисечко назвала цікаві факти про Гоа. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Ведуча тревел-шоу "У кого більше" Аліна Мисечко поділилася враженнями від поїздки в екзотичне Гоа.

"Гоа – це материкова частина Індії. Зазвичай сприймається як острів, і люди кажуть "на Гоа". Але правильно казати "в Гоа", бо це частина країни. Ще одним помилковим судженням про Гоа є те, що там є океан. Зовсім ні: завжди спокійне і тихе море", - зазначила ведуча шоу, яке показує "Новий канал".

Також Мисечко назвала цікаві факти про Гоа. По-перше, це "чорно-білий" штат.

"Гоа – як торт-зебра. Штат поділяють на біле та чорне Гоа. Біле – дуже дороге, з білими пісками. Там, зазвичай, відпочивають пенсіонери з Європи. А чорне –"тусовочне". Там чорний пісок, відпочивають студенти, є вільний обіг наркотиків та значно дешевші ціни", - розповіла вона.

По-друге, місцевим заборонено катати туристів.

"Я хотіла зупинити мопед, щоб мене покатали по Гоа. Цікаво було подивитись місто, як живуть люди, щось порозпитувати у них. Але мені всі відмовляли. Як я потім дізналася, там це заборонено. Якби побачила поліція, то у місцевого на мопеді могли б бути проблеми, штрафи і таке інше. До речі, в інших частинах Індії таке практикують", - сказала ведуча.

І останнім фактом про Гоа є те, що "трава" вважається звичною справою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча тревелу показала стародавні пам'ятки Туреччини

"Там її курять усі місцеві та відкрито продають туристам. У них це нормальний вид заробітку. Навіть мені під час зйомок пропонували. Я відмовилась. Але цього там взагалі не соромляться", - додала Мисечко.

Ведуча тревел-шоу Василіса Хвостова відвідали плем'я Дорзе - одне з 56 племен Ефіопії. Вона розповіла, що його чисельність - 30 тис. осіб.

Зараз ви читаєте новину «"Гоа - як торт-зебра". Ведуча поділилася незвичними фактами про Гоа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути