четвер, 23 лютого 2012 12:38

Для подорожей з дітьми краще обирати "комфортні" країни
5

Володимир Козюк з родиною в Єгипті
Володя і Оля Козюки в Кракові
Родина Козюків в Еміратах
Відпочинок в ОАЕ
Під час відпочинку в Туреччині

Вінничанин Володимир Козюк, 39 років, був у 30 країнах. Своїх 9-річного сина Володю та 5-річну доньку Олю перед тим як везти за кордон, покатав по області та великих містах України.

"Вони знають, що спочатку мають побачити історичні місця й красиві ландшафти області, вивчити Україну, а потім поїдуть за кордон. Їздили в Київ, Меджибіж, Хотин, Ужгород інші міста країни. Інакше не знатимуть й не любитимуть свого краю",- каже Володимир Козюк.

Син Володимира  вже був з батьками в Польщі, Туреччині, Єгипті й Еміратах.

"З родиною їдемо тільки в комфортні для туристів і відпочинку країни. В екзотичні, північні країни вибираюся сам. Але діти знають, що, коли виростуть, теж поїдуть в Індію, Бразилію, Чилі, Тайвань чи на Аляску".

Перед тим, як везти кудись дитину, Володимир вивчає історичні місця, вирішує, що й за чим покаже дитині, складає маршрут.

"Варто розрахувати час, місце обіду. Вибрати такі місця, які захоплять дитину. Розказати їй про них дитячою мовою. Для цього треба самому знати, хто тут з ким воював, і чим цікава була битва".

До подорожі готується по інтернету. Ще дома розповідає дітям про місто, в яке їх повезе.

Зараз ви читаєте новину «Для подорожей з дітьми краще обирати "комфортні" країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути