неділя, 05 березня 2017 06:38

Дівчина, яка відвідала всі країни світу, назвала 10 найулюбленіших місць
10

10. США “Твій дім там, де твоє серце, і що більше я подорожую, то більше ця фраза стає реальністю для мене. Дім — це там, де моя сім'я, там, де я почуваю себе у безпеці, де мені знайомі всі місця. Моя країна багата природою, і це важливо для мене”, - розповіла Кейсі в інтерв'ю. В Instagram дівчина написала: “Осінь у Новій Англії - це те, що повинен пережити кожен ”
9. Коста- Ріка “Чому? Мавпи, свіжі фрукти, чудова музика і вулкани”.
8.Перу “Дощові ліси Амазонії, місто Агуас-Кальентес і руїни стародавнього міста інків Мачу-Пікчу роблять Перу одним з моїх найулюбленіших місць у світі”.
7. Туніс “Тут можна відчути весь дух Північної Африки. У країн просто неймовірна кількість стародавніх пам'яток архітектури. А місто Сіді-Бу-Саїд, розташоване за 20 км від столиці Тунісу, просто запаморочило мою голову!”
6. Оман “Опинитися серед пустелі і гір, в оточенні місцевих жителів, стиль життя яких зовсім не схожий на наш, - це так чудово!”

Кессі де Пекол нещодавно стала першою жінкою, яка побувала в усіх 196 державах світу. Вона це зробила за 18 місяців і встановила рекорд Гіннеса.

Adme опублікував рейтинг 10 країн світу, які найбільше вразили Кессі та в яких вона радить побувати кожному.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина, яка відвідала всі країни світу, назвала 10 найулюбленіших місць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути