Ексклюзиви
вівторок, 27 квітня 2021 11:17

Брежнєва поділилася крутими Insta-місцями в Барселоні
4

Співачка Віра Брежнєва стала ведучою фінальних випусків тревел-шоу. Вона поділилася вдалими для фото місцями в іспанському місті Барселона.

Артистка зазначила в шоу "Орел та Решка. 10 років", яке показує "Новий канал", що Барселона - це неймовірно фотогенічне місто.

"Тож у поїздці заряджайте телефони та не забудьте відвідати мої улюблені Insta-місця", - сказала вона.

Першим зірка назвала Міст поцілунків, або Міст зітхань, що розташований у готичному кварталі - у центрі міста. Він з'єднує Будинок Уряду Барселони та Резиденцію Президента. Виконавиця зауважила, що це улюблене місце закоханих і туристів.

Ще одна пам'ятка готичного кварталу - фотомозаїка під назвою "Поцілунок свободи". Її відкрили 2014 року на честь 300-річчя від дня облоги столиці Каталонії в боротьбі за іспанську спадщину.

Артистка поділилася крутими для фото місцями в Барселоні
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Співачка поділилася лайфхаком, як церкву Саграда Фамілія можна розгледіти з незвичного ракурсу
Фотогенічним зірка назвала Міст поцілунків, або Міст зітхань
Пам'ятка готичного кварталу - фотомозаїка під назвою "Поцілунок свободи"

"Один іспанський сучасний художник попросив прислати своїх підписників фотографії, на яких вони щасливі. З них він склав фотомозаїку - "Поцілунок свободи". Мозаїка уособлює для каталонців свободу: недавно це панно хотіли розібрати, але місцеві жителі відстояли своє право на цю свободу і цей символ", - поділилася Брежнєва.

Однією з найвідоміших пам'яток Барселони є церква Саграда Фамілія. Вона будується вже 129 років за проєктом архітектора Антоніо Гауді. Співачка поділилася лайфхаком, як цей храм можна розгледіти з незвичного ракурсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Намагаються стерти з історії". Як зараз виглядає будинок, де вбили наркобарона Ескобара

"Зайдіть у готель Ayre Hotel Rosellon і підніміться на його дах: це можна зробити, навіть якщо ви не його постоялець. Звідти відкривається реально крутий вигляд", - зазначила зірка.

Артистка Вєрка Сердючка стала ведучою тревел-шоу "Орел та Решка. Новий сезон". Вона проведе фінальний випуск 10-го сезону разом з зірковою мамою та співачкою Вірою Брежнєвою.

Зараз ви читаєте новину «Брежнєва поділилася крутими Insta-місцями в Барселоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути