пʼятниця, 10 травня 2019 12:59

"Я із Чорнобиля" - український шоумен шокував іноземних туристів

"Я із Чорнобиля" - український шоумен шокував іноземних туристів
Коли туристи рушили маршрутом, дорога вела повз один з найбільших рекламних бордів в Лос Анджелесі Фото: instagram.com/p/BxRdEBCn6mU/?utm_source=ig_embed

Український шоумен та ведучий Анатолій Анатоліч у кумедний спосіб розповів іноземцям про Україну. Нещодавно він подорожував у США.

Під час туру Голівудом водій екскурсійного автобуса почав розпитувати, звідки прибув кожен турист. Із батьківщиною кожного пов'язав власні історії, розповів ведучий у своєму Instagram.

"Звідки ви? Україна? А, ок", - я навіть образився", - розповів про таку суху реакцію гіда Анатоліч.

Коли туристи рушили маршрутом, дорога вела повз один із найбільших рекламних бордів у Лос Анджелесі. На ньому виднівся величезний напис "Чорнобиль". Анонсували новий американський серіал.

"Я радісно кричу, що ось же вона! Це і є Україна. Побачив перелякані очі американців і французьких пенсіонерів, і вирішив більше не кричати", - поділився курйозом шоумен.

Ще один ведучий Володимир Остапчук у коментарі до посту поділився власним жартом, пов'язаним із іноземцями і Чорнобилем.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Когда мы сели в автобус для тура по Голливуду, водитель познакомился со всеми. -Откуда вы? Мичиган. О, я там был. -Вы из Нью- Йорка? Я там прожил 15 лет. -А вы? Франция. Мой дед из Бордо. -Вы из Германии? (Дальше говорит что-то на немецком. Добрался к нам -Откуда вы? Украина? А, ок. Я даже обиделся. И тут мы едем мимо одного из самых больших рекламных бордов в Лос Анджелес. Я радостно кричу что вот же она! Это и есть Украина... Увидел испуганные глаза американцев и французских пенсионеров, и решил больше не кричать.

Публикация от Анатолій Анатоліч 📺 (@anatoliyanatolich)

"В алкогольному магазині в Торонто жінка попросила моє ID. Дужео здивувалася, що мені 34. І запитала "у чому секрет вашої молодості"? - "Чорнобиль. Я з України", - пожартував чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Життя кипить: фотопастки помітили рідкісних чорнобильських тварин

"Бояться. Значить, поважають! Але це не точно", "Ахаха, шкода, що нам особливо немає чим хорошим похвалитися. Хоча для мене Україна це спортсмени", "Так, не найкраща презентація України! А 1 серія серіалу дуже гідна", "Передайте тим американцям, что то Чорнобиль, а не Чєрнобіль", - прокоментували розповідь підписники.

До річниці Чорнобильської катастрофи американський канал HBO презентує міні-телесеріал "Чорнобиль", заснований на подіях трагедії 1986-го.

Сценарій 5-серійного серіалу написав Крейг Мезін. Прем'єра запланована на 6 травня, повідомляє Голос Америки.

Зараз ви читаєте новину «"Я із Чорнобиля" - український шоумен шокував іноземних туристів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути