вівторок, 21 травня 2019 16:19

10 туристичних місць, де можна відпочити 2019-го

Окрім звичних Туреччини та Єгипту, у світі знаходиться велика кількість цікавих місць, де можна знайти небачені красоти та розваги.

Gazeta.ua склала перелік маловідомих місць для туризму 2019-го.

Чорнобиль. За оцінкою журналу Forbs, місто, що стало жертвою ядерного вибуху, є найбільш екстримальним і насиченим для туристів-екстремалів. У місті визначені туристичні тропи, які є безпечними. Турист може побачити сутичку між залишками цивілізації та дикої природи, побачити реактор і побути сталкером.

Автор: Politeka
  Чорнобиль
Чорнобиль

Словацькі Татри по праву вважаються одними з найгарніших і наймістичніших гір Європи. Тут турист може вирушити на пошуки бурих ведмедів у дикій природі та помилуватися красотами водопадів.

Мадрид. Після економічної кризи місто отримало друге дихання. У ньому встановлено багато пішохідних доріг, вуличних ресторанів і кафе. Більшість із них працюють цілодобово. Мадрид називають містом для любителів нічного життя.

Арктичне узбережжя Ісландії. Північна частина країни майже безлюдна через маловідомість. Там можна знайти унікальні природні водопади та льодовики та спробувати всі зимові види спорту.

Автор: loveopium.ru
  Арктичне узбережжя Ісландії
Арктичне узбережжя Ісландії

Герцоговина. Північна частина країни Боснія та Герцоговина вражає поєднанням середньовічної архітектури та морських пейзажів. Тут знаходиться дивовижна велосипедна доріжка вздовж залізничної дороги, яка об'єднує всі найгарніші природні краєвиди.

Матера в Італії. Маловідоме місто було побудоване шляхом видовбування із скелі площин для будівництва. У ньому розташована система печер цікавих для скалолазання та велопрогулянок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Економіку України може підняти зелений туризм"

Острів Беліз. У прибережних зонах навколо острова знаходиться унікальна за своєю різноманітністю система рифів, які вподобали любителі дайвінгу. Також на острові можна спостерігати за численними колоніями черепах різних видів.

Автор: carib.ru
  Острів Беліз
Острів Беліз

Шетланд. Острів знаходиться на Півночі Великої Британії за 170 км від Шотландії. Дістатися до нього можна тільки нічним паромом. На острові є можливість побувати посеред дикої природи, побачити косаток і видр, посмакувати рибою та ближче познайомитись із атмосферою вікінгських поселень, якою просякнутий острів.

Ліхтенштейн. До ювілейної річниці 300-річчя проголошення незалежності держави тут відкрили гірський шлях, що тягнеться на 75 км і охоплює всі 11 міст країни. Можна завітати до замку монарха у місті Вадуц, який досі є головною резиденцією правителя державою.

Істрія в Хорватії. У цьому місті знаходиться рив'єра у формі серця, безліч ресторанів із місцевою колоритною кухнею та унікальні пам'ятники культури.

Що може бути захоплююче цікавої подорожі. При цьому така пригода може відбуватись як на самоті, так і з веселою компанією. Все залежить від бажання самого туриста. Але і той, і інший варіант дійсно корисний і здатен змінити на краще особистість мандрівника.

Зараз ви читаєте новину «10 туристичних місць, де можна відпочити 2019-го». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути