Ексклюзиви
четвер, 04 лютого 2010 19:02

Владу Литовченко чоловік повіз кататися на лижах

Автор: фото з сімейног архіву Влади Литовченко
  Влада Литовченко зі своїм чоловіком Сергієм Прокаєвим їздили на новорічні свята в містечко Больцано в Італії. Каталися на лижах в Альпах
Влада Литовченко зі своїм чоловіком Сергієм Прокаєвим їздили на новорічні свята в містечко Больцано в Італії. Каталися на лижах в Альпах

Власниця модельного агентства "Карін" 38-річна Влада Прокаєва (Литовченко. — "ГПУ") провела новорічні свята в італійських Альпах. Поїздку подарував чоловік, бізнесмен Сергій Прокаєв, 50 років.

— Ми жили в містечку Больцано. Це провінція Південний Тироль на північному сході Італії. Відпочивали практично на кордоні трьох держав — Італії, Швейцарії та Австрії, — розповідає Влада. — Ще не бачила таких чистих річок, як там. У Больцано змішалися культури різних країн. Місцеві жителі говорять по-німецьки більше, ніж по-італійськи.

Подружжя Прокаєвих узяли в подорож доньку Влади  Христину і сина Сергія — Нікіту.

— Я хотіла під Новий рік поніжитися десь під сонечком біля океану. Погодилася на поїздку лише через Христину. Вона давно мріяла покататися на гірськолижних трасах. Якби не її мрія, поїхали б у якусь теплу країну. Я на лижах востаннє каталася, коли була студенткою. Довелося попотіти, коли знову спускалася з вершини. Училася заново кататися.

Жили в 5-зірковому готелі "Корвара".

— Готель розміщений на вершині гори. Прилетіли у Відень, звідти на машині нас доставили в готель. Чимало туристів добиралися з Венеції. Вибирала номер із найкращим видом із вікна. Щодня прокидалася зі сходом сонця, милувалася, як воно переповзає з вершин у долини. У готелі весь час пропонували спа-процедури, хоча наша сім"я обмежилася катанням на лижах. Кухня регіону Південного Тиролю трохи відрізняється від італійської. Окрім традиційних — пасти і піци, у ресторанах подають шпик, різні сорти сиру і кашу поленту. Це італійське блюдо з кукурудзяної крупи. У Молдові її називають мамалигою, а в Болгарії — качамак. Це просте блюдо в середні віки вважалося їжею італійських селян, але сьогодні стало популярним навіть у дорогих ресторанах. Традиційно її подають із грибами, м"ясом або морепродуктами.

Каже, холоду -15...-17°С зовсім не відчували, бо пили гаряче вино.

Випивали 50 грам міцного глінтвейну. Його роблять з темного вина

— Від снігу було тепліше, дихалося легко. Коли виходили з готелю на мороз, випивали 50 грам міцного глінтвейну. Його роблять з темного вина. Традиція пішла з альпійських долин. Тепер жителі Італії, Німеччини й Австрії не уявляють зими без гарячого вина.

Додому Влада привезла оригінальні серветки, в"язані скатертини і вироби з дерева, стилізовані під антикваріат.

— Мої рідні обожнюють такі речі. Перед від"їздом пройшлася по магазинах, купила дарунки.

Влада працює над випуском ексклюзивної лімітованої серії авторського одягу.

— Продовжую співпрацювати з дизайнеркою Айною Гасе. Ми випустимо лінію футболок, топів і суконь, декорованих стразами Сваровські. 15 перших авторських футболок під новим брендом виставимо на аукціоні в лютому. Футболки декоровані рубінами, сапфірами, топазами. Виручені на аукціоні гроші будуть направлені на підтримку обдарованих і талановитих дітей.

Зараз ви читаєте новину «Владу Литовченко чоловік повіз кататися на лижах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути