четвер, 13 грудня 2012 07:30

"Вдень бояться поліції, вночі — всякої наволочі"

Українцям радять не їздити в Сирію та Ізраїль. Там зараз воюють.

Киянин Вадим Кравець, 45 років, торік подорожував Латинською Америкою.

— Столиця Мексики — дуже злочинне місто, особливо після заходу сонця. Поліцейські машини їздять з кулеметами на даху. В Акапулько була стрілянина — вбили вісьмох. Знайомий брав авто напрокат. Його заблокували машинами на трасі і викинули з авто. Кишенькові злодії обкрадали мене двічі.

Був у Колумбії. Каже, там викрадають туристів заради викупу.

— Банда захопила білих туристів. Возила вночі по банкоматах, доки не зняли всі гроші з їхніх карток. Люди ходять з пістолетами. Можуть приставити до спини й забрати сумку. У місті Пасто я вечеряв на головній площі. Бачив бійку — двоє з ножами на одного. Поліції і близько не було. Вештаються банди підлітків. Безпечно лише у містах Богота, Медельїн та Калі.

Киянин Василь Демчук подорожував Африкою.

— У Бурунді вдень бояться поліції, вночі — всякої наволочі. На ринку до мене підкотили п'ятеро поліцейських. Сказали йти з ними, бо я фотографував вулицю. Я попросився зайти в готель узяти документи і гроші. Готель був поряд. На ресепшені порадили замкнутися та не виходити з кімнати. За півгодини поліцейські пішли.

У місті Гома в Конго Демчука побили.

— Дуже не люблять білих. На дорогах сотні озброєних людей. Усі кричать. Нас не пустили до вулкана та лавового озера. Сказали, що там ховаються бандити. По дорозі до кордону з Угандою в наш джип кидали каміння. І так 3 години. Могли й убити.

Зараз ви читаєте новину «"Вдень бояться поліції, вночі — всякої наволочі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути