Ексклюзиви
пʼятниця, 02 березня 2012 00:00

У готелі-літаку сплять у кабіні пілота

Киянин 37-річний Станіслав Тимченко в лютому із дружиною та сином побував у готелі-літаку в шведському Стокгольмі.

— Летіли до Швеції у відпустку, довго гроші на поїздку збирали. Вирішили день пожити в незвичайному місці. Вибрали готель-літак, стоїть в аеропорту Стокгольма. Усього там 25 номерів, ночували в найдешевшому. За трьох сплатили 85 євро за добу. Найдорожчий номер — люкс. Розташований у кабіні пілота, коштує 160 євро з людини, — розповідає.

У готелі родину зустріла адміністратор, одягнена у форму стюардеси. Попросила перед входом зняти взуття, бо в коридорі пилососять кілька разів на день. Висять таблички, де намальований закреслений черевик. На стіні — скляна полиця із сувенірами. Можна придбати чашки, футболки і значки із назвою та фотографією готелю.

— У кімнаті чотири вікна-ілюмінатори. Знизу двоспальне ліжко, зверху — одинарне. Наче полиця в поїзді. Наверх поклали спати 12-річного сина. Казав, літак йому й до цього набрид. На стіні з другого боку висів плазмовий телевізор. Поклацали канали і виключили, бо шведської не розуміємо, англійську — на пальцях. На полицю для речей запхали валізу. Шафи не було. Кімната тісна, бо це ж переобладнаний літак. Ліжко займає майже весь номер — не потанцюєш.

Туалети в коридорі. Через обмаль зручностей готель називають хостелом.

— У голові літака — їдальня. Обслуговував офіціант у формі пілота. Сніданок входив у ціну проживання, але наїстися не вдалося. Годували, наче пасажирів — рисом, смаженою сосискою, чаєм і яблуком.

Зараз ви читаєте новину «У готелі-літаку сплять у кабіні пілота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути