вівторок, 08 лютого 2011 06:30

Смачними були тільки десерти

Автор: фото з сайта www.img-kiev.fotki.yandex.ru
  У подорож на Мальдіви варто взяти маску та ласти для підводного плавання
У подорож на Мальдіви варто взяти маску та ласти для підводного плавання

Москвичка Христина Шупарська із чоловіком поїхали у весільну подорож на Мальдіви. Зустрічали там 2011 рік. Путівку придбали за $4400. Це був 10-денний відпочинок у 4-зірковому готелі. Дорога із Москви на острови тривала 16 год.

— Планували відвідати острів Куба, але там зараз не пляжний сезон, холодно. Пішли просто в турагентство, а там уже нам запропонували Мальдіви.

Подружжя не задоволене відпочинком.

— У номері готелю не було нічого особливого. Велике ліжко, дві полки, шафа, телевізор. Туалет і душ сумісні. Відчуття свята не було взагалі. Ні салюту, ні шоу-програми, лише дискотека. Таки Новий рік треба святкувати вдома. Стіл нам накрили всякими екзотичними стравами, гарно сервірований, але так хотілося олів'є та оселедцю під шубою. Смачними були хіба що десерти, особливо шоколадний торт-желе зі сметаною та какао.

Пляшка найдешевшого шампанського коштувала $140. Алкоголь у путівку не включений.

— Рекомендую заплатити більше, але взяти путівку, де спиртні напої включені. Різниця в ціні невелика, але зекономити можна нормально.

Христина каже, на Мальдівах відпочивають переважно люди пенсійного віку, геї та лесбіянки. Молодих пар мало. Туристам пропонують екскурсії столицею Мале, ісламським центром, національним музеєм. Можна порибалити, зайнятися підводним плаванням, покататися на човні з прозорим дном.

— Екскурсію в місто не брали, бо розказували, що там нудно. Загалом усі екскурсії дорогі. Прогулянка на катері коштує 150 доларів за годину, серфінг — 250 за 3 години. Ми щодня ходили на причал годувати риб м'ясом тунця. Припливали невеликі акули.

Москвичі радять узяти на відпочинок маску і ласти для підводного плавання.

Зараз ви читаєте новину «Смачними були тільки десерти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути