Ексклюзиви
середа, 24 березня 2010 18:15

Руслана відмовилась танцювати з аргентинськими мачо

Автор: фото надане прес-службою Руслани
  Співачка Руслана Лижичко в передмісті аргентинської столиці Буенос-Айрес бере участь у шоу ”Битва українських міст”. Намагається заскочити у басейн, уникнувши удару велетенської кулі, яка розкачується
Співачка Руслана Лижичко в передмісті аргентинської столиці Буенос-Айрес бере участь у шоу ”Битва українських міст”. Намагається заскочити у басейн, уникнувши удару велетенської кулі, яка розкачується

В Аргентині почалася осінь. Температура повітря опустилася до +40°С, тривають зливи та грози. Співачка Руслана Лижичко, 36 років, жила влітку у Буенос-Айресі два тижні. Разом з іншими відомими українцями вона брала участь у проекті телеканала Інтер БУМ.

— Спершу місто мені не сподобалося, здалося загазованим. Більше люблю Чикаго, Торонто, Венецію, може бути Стамбул. Можливо, перші враження зіпсувала довга дорога до Аргентини. Летіли 15 годин.

Артистка каже, що більше ніде не куштувала такого смачного м"яса.

— Надаю перевагу рибі й морським продуктам, але два тижні їла лише м"ясо. В ресторані стояли 6-метрові грилі з різними його видами. Мачо це все смажив біля клієнтів. Я відмовилася тільки від прямої кишки якогось бика. Взагалі, їла скільки влізе. І не поправилася, ще й схудла. А в Україну вернулася і набрала одразу кілограм на рівному місці. Сподобалося місцеве біле вино, хоч переважно п"ю червоне, бо воно корисніше. Раніше любила чилійські вина. Тепер розумію, аргентинські якісніші.

Із собою Руслана взяла багато коротких спідниць. Потім про це пошкодувала.

— Ідеш по вулиці, а хлопці зупиняються, щоб тебе оглянути. Вигукують ззаду: "Вау"". З вікон машин викрикують: "Ти — супер". Це їхня фішка. А коли по набережній гуляла, хлопці часто танцювати запрошували. Я свою маму підставляла. Мені із жодним не захотілося танцювати аргентинське танго.

Ритм життя в країні повільний і розмірений.

— О 16.00 усі банки зачинені. Ми не мали, де поміняти валюту. Дивно, що таксисти і водії автобусів дуже ганяють. Із жителями спілкувалася жестами. Я до них англійською, а вони мені — іспанською.

Руслана не любить купувати сувеніри.

— Доручила цю роботу мамі. Привезли чай мате, тарілки, магнітики, всякі глупості. Купила дві шляпки. Шукала їх все життя — плетені, класної форми. Тімберлейк (Джастін Тімберлейк — американський співак. — "ГПУ") в таких часто ходить. Львівський стиль початку минулого століття.

Іншому учаснику проекту, шоумену "Камеді Клаб" 34-річному Дяді Жорі аргентинська кухня не сподобалася.

— У них немає перших страв. Свинина, яловичина з ранку до ночі. І все з кока-колою. Це жахливо, хотілося борщу. І я не знайшов там гарних дівчат. У нас ідеш і дивишся на кожну другу. Там красивіші чоловіки. Я часто ходив в італійський квартал, який нагадує київський Андріївський спуск. Тільки там більше кафешок. Вони різнокольорові — сині, рожеві. Це історичні будівлі XVIII століття. Танго танцював лише раз. Забрав хліб у вуличних танцюристів. Переміг у конкурсі, але призу не отримав.

Зараз ви читаєте новину «Руслана відмовилась танцювати з аргентинськими мачо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути