Ексклюзиви
понеділок, 06 жовтня 2008 15:47

Воронін почав забивати в "Герті"

Андрій Воронін забив перший гол у складі берлінської "Герти". Він відзначився у виїзному матчі проти леверкузенського "Баєра". Форвард збірної України забив м"яч на 89-й хв., він став єдиним у зустрічі. Свій успіх Андрій святкував без емоцій із поваги до фанатів "Баєра". Перед матчем вони скандували ім"я та прізвище українського форварда, який провів у Леверкузені три сезони.

"Герта" йде восьмою в турнірній таблиці. Перший — "Гамбург". "Баварія", яка не змогла вдома перемогти "Бохум" (3:3), розмістилася на 11-й позиції, відстаючи від лідера на сім очок.

Андрій Шевченко вийшов на заміну в матчі "Кальярі" — "Мілан". Шева зіграв за гостей останні 20 хв. Провів їх безрезультатно, як і решта футболістів. Матч закінчився з рахунком 0:0.

Серед італійських грандів переміг тільки "Інтер". Чемпіон удома обіграв "Болонью" — 2:1. "Ювентус" поступився на рідному стадіоні "Палермо" — 1:2, а "Рома" програла в Сієні — 0:1. У чемпіонаті тривладдя: "Інтер", "Лаціо"та "Удінезе" мають 13 очок. "Мілан" відстає на три пункти й розмістився на восьмій позиції.

У центральному матчі іспанського чемпіонату боротьби не вийшло. "Барселона"  перемогла "Атлетіко" — 6:1. "Реал" не зміг удома обіграти "Еспаньйол" — 2:2. Після шести турів таблицю очолює "Вільярреал". "Барселона" третя з триочковим відставанням від лідера, а "Реал" п"ятий — з чотириочковим.

"Арсенал" в чемпіонаті Англії врятував очко в Сандерленді. Господарі вели 1:0, проте на третій компенсованій хвилині іспанець Фабреґас зрівняв рахунок. "Ліверпуль" проявив ще більшу волю: програючи "Манчестері Сіті" — 0:2, "Червоні" завдяки двом голам Торреса відігралися, а на 93-й хвилині Куйт приніс перемогу "Ліверпулю". "Манчестер Юнайтед" та "Челсі" виграли з однаковим рахунком 2:0 у "Блекберна" та "Астон Вілли" відповідно.

"Челсі" та "Ліверпуль" мають по 17 очок і лідирують у турнірі.

Капітан пітерського "Зеніту" Анатолій Тимощук на першій хвилині матчу проти "Луч-Енергії" не реалізував пенальті. Проте його команда перемогла 8:1. "Москва" Олега Блохіна виграла вдома в "Шинника" — 2:1. Лідери — "Рубін" та ЦСКА — також перемогли, і семиочкова перевага "Рубіна" над армійцями збереглася.

Турецький "Фенербахче" вдома програв "Кайсеріспору" — 1:4. В очній дуелі португальських "Спортінґа" та "Порту", найближчих суперників "Динамо" та "Шахтаря" в Лізі чемпіонів, переміг "Порту" — 2:1.

Зараз ви читаєте новину «Воронін почав забивати в "Герті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути