середа, 14 жовтня 2009 18:37

Віталій Кличко має побити другу американську надію

12 грудня Віталій Кличко проведе бій проти непереможного досі американця 30-річного Кевіна Джонсона.

Останнім часом 38-річний Кличко приємно дивує спеціалістів із боксу. Навіть більше, ніж у період розквіту своєї кар"єри — у 2003–2004 роках. Наступний поєдинок Віталія стане четвертим за останні 14 місяців — так не б"ється нині жоден ТОП-надважковаговик. В останньому бою проти Арреоли українець завдавав у середньому 80 ударів за раунд — такого показника не має жоден супертяж. Зрештою, Кличко-старший після майже 4-річного простою так упевнено розібрався з чемпіоном світу Пітером та обов"язковими претендентами — Гомесом і Арреолою, що тепер можна стверджувати: не Володимир, а саме Віталій — король надважкого дивізіону.

5 мільйонів доларів Кличку не завадять

Поєдинок проти Джонсона відбудеться лише через два з половиною місяця після зустрічі з Арреолою. Про нього було домовлено ще до бою Кличко — Арреола. Зараз узгоджуються останні формальності. Чи буде в поєдинку Кличко — Джонсон інтрига? Так. Головна — який саме раунд стане фінальним. Для українця це буде звичайний розминочний бій перед більш значущими подіями у його кар"єрі, які плануються на весну. Пишуть, у Джонсона є ефективна зброя, зокрема хороший джеб. Але куди йому воювати джебом проти швидкострільного кулемета. Перемога над Джонсоном нічого не дасть Віталію? Чому — зайвих $5 млн у часи фінансової кризи нікому не завадять. Джонсон — не найсильніший із можливих суперників? А є такі? Штати не до кінця визнають Кличків? Що ж, в такому разі розберемось з другою небитою американською надією поспіль.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко має побити другу американську надію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути