вівторок, 30 грудня 2008 16:53

Валерій Газзаєв очолить "Шахтар"

Колишній головний тренер московського футбольного ЦСКА 54-річний Валерій Газзаєв улітку переїде працювати до Донецька. У місцевий "Шахтар" він перевезе свій тренерський штаб: Миколу Латиша, Володимира Шевчука й Олександра Стельмаха.

У російській спортивній пресі пишуть, що команді Валерія Газзаєва та його помічників представлять у липні, а контракти з ними підпишуть ще цієї зими. Зазначають, що президент "Шахтаря", народний депутат від Партії регіонів Рінат Ахметов, усно домовився про співпрацю з російським квартетом.

— Та неправда! Ніхто ніякого контракту Валерієві Газзаєву не пропонував, — запевняє 34-річний Сергій Палкін, генеральний директор донецького "Шахтаря". — Хтось зумисно розхитує ситуацію в нашому клубі такими чутками. Довіра до головного тренера команди Мірчі Луческу цілковита до кінця цього сезону. А там хай президент клубу вирішує, чи продовжувати контракт із ним.

У "Шахтарі" не втомлюються повторювати, що румунський спеціаліст Мірча Луческу напевне працюватиме з командою до кінця другого кола. Незалежно від результатів, яких вона досягне на євроарені чи в національній першості.

Валерій Газзаєв нині єдиний тренер, який привів російську команду до перемоги в єврокубках: 2005-го ЦСКА здобув Кубок УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «Валерій Газзаєв очолить "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути