вівторок, 18 грудня 2012 07:30

"Українські отамани" перемогли американців

Минулої п'ятниці в місті Бровари Київської області команда "Українські отамани" здобула першу перемогу у Всесвітній серії боксу (WSB). У своєму четвертому матчі українці перемогли команду "Американські нокаути" — 4:1.

Віктор Гоголєв (до 54 кг) і Володимир Матвійчук (до 61 кг) перемогли суперників за одноголосним рішенням суддів. Іван Голуб (до 73 кг) та Віктор Вихрест (понад 91 кг) виграли технічними нокаутами у п'ятому раунді. Лише наш представник у ваговій категорії до 85 кг Денис Солоненко поступився за рішенням суддів супернику. Для Голуба перемога над американцем стала другою в цьому сезоні. І він очолює рейтинг середньоваговиків WSB.

Після чотирьох турів "Українські отамани" посідають п'яте місце із шести команд у своїй групі "В". В наступному матчі 11 січня українці вдома зустрінуться з командою Італії. Апеннінці є нашими прямими конкурентами за місце в четвірці, яке дає право виходу до 1/4 фіналу. В цьому матчі у складі "Українських отаманів" можуть дебютувати наші головні сили — Ломаченко, Усик, Хитров, Берінчик і Гвоздик.

Зараз ви читаєте новину «"Українські отамани" перемогли американців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути