пʼятниця, 14 грудня 2007 16:54

У неділю визначиться чемпіон світу з футболу

16 грудня відбудеться фінальний матч клубного чемпіонату світу з футболу. У ньому зустрінуться італійський "Мілан" та "Бока Хуніорс" із Аргентини. Поєдинок пройде на 70-тисячному стадіоні "Інтернешнл" у японській Йокогамі, передмісті Токіо. Він розпочнеться о 12.30 за київським часом. Прямі телетрансляції відбудуться на українському каналі "Мегаспорт" та російському "НТВ+Спорт онлайн".

Суперники почали змагатися в турнірі з півфіналів. Обидва перемогли з однаковим рахунком — 1:0. "Бока Хуніорс" обіграла чемпіона Африки "Етуаль" із Тунісу, а "Мілан" — найсильніший клуб Азії, японський "Урава Ред Даймондс".

Чотири роки тому команди уже зустрічалися. У серії пенальті переміг аргентинський клуб.

У чемпіонаті Англії зустрічатимуться лідери. "Ліверпуль" прийматиме "Манчестер Юнайтед", а лондонський "Арсенал" — земляків із "Челсі". Матч у Ліверпулі почнеться о 15.30 за київським часом, лондонське "дербі" — о 18.00. Прямі телетрансляції — на українському каналі "Спорт-1" та російському "НТВ+футбол".

"Ліверпуль" невдало провів останній матч чемпіонату, поступившись "Редінгу". Нині команда йде четвертою та відстає від "МЮ" на шість очок, але має гру в запасі. Господарям зможе допомогти опорник Хаві Алонсо, який відновився після травми. За "МЮ" може не зіграти захисник Джон О"Ши.

"Челсі" нещодавно підписав чотирирічний контракт із тренером Авраамом ґрантом. Наступник Жозе Моуріньйо програв лише 23 вересня на виїзді "МЮ", і з тих пір його команда непереможна: 7 виграшів у 9 матчах першості та перше місце у груповому турнірі Ліги чемпіонів. Команда Андрія Шевченка нині на третьому місці й у разі перемоги наздожене лідируючий "Арсенал". Після травми Дроґба Шевченкові відводиться основна роль у атаці "Челсі".

"Арсенал" свій останній матч чемпіонату програв на виїзді "Мідлсбро". Результат можна пояснити кадровими проблемами — не грали травмовані півзахисники Фламіні, Фабрегас та Глєб. Двоє останніх можуть вийти проти "Челсі". Вилікувався і форвард ван Персі.

Зараз ви читаєте новину «У неділю визначиться чемпіон світу з футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути