вівторок, 04 червня 2019 00:55

Суперник Володимира Кличка зазнав першої поразки у кар'єрі

Автор: REUTERS
  Британський боксер Ентоні Джошуа чотири рази опинявся у нокдауні після ударів американця мексиканського походження Енді Руїза
Британський боксер Ентоні Джошуа чотири рази опинявся у нокдауні після ударів американця мексиканського походження Енді Руїза

У ніч на 2 червня за київським часом у Нью-Йорку, США, сталася одна з найгучніших сенсацій останніх десятиліть у боксі. 29-річний американець мексиканського походження Енді Руїз у сьомому раунді переміг технічним нокаутом свого британського однолітка Ентоні Джошуа. По ходу бою Руїз чотири рази відправляв суперника у нокдаун.

Руїз уперше став чемпіоном світу, тепер у нього пояси за трьома основними версіями, відібрані в опонента. Джошуа, який два роки тому переміг Володимира Кличка, зазнав першої поразки у кар'єрі.

Він надто розслаблено і дуже спокійно підійшов до бою із претендентом. У самому поєдинку виглядав в'ялим, неповоротким і беземоційним. Не було агресії, тиску і вибуховості. У третьому раунді відправив американця у нокдаун. На той момент чемпіон зовсім відкинув обережність і пішов закінчувати поєдинок. І поплатився за це.

У кінці шостого раунду у Джошуа закінчилися сили. Він зупинився. Розв'язки довго чекати не довелося. В сьомому раунді після двох падінь британець фактично здався, не виявляючи бажання продовжувати бій.

У кінці року очікується матч-реванш у Великій Британії. Це було прописано в контракті на перший бій. Імовірно, Джошуа підійде до повторного поєдинку зібранішим і переможе.

Зараз ви читаєте новину «Суперник Володимира Кличка зазнав першої поразки у кар'єрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути