Ексклюзиви
понеділок, 18 серпня 2008 19:02

Шевченко та Воронін перший тур пропустили

Олег Блохін, 55 років, здобув третю поспіль перемогу на посаді головного тренера футбольного клубу "Москва". Вигравши в "Томі" та "Легії", підопічні Олега Блохіна в неділю досягли успіху на виїзді з "Хімками" — 2:0.

Московський "Спартак" провів перший матч під керівництвом нового головного тренера. Станіслава Черчесова тимчасово замінив Ігор Ледяхов. Виграти "Спартак" не зумів. Підопічні Ледяхова зіграли внічию в Пермі з місцевим "Амкаром" — 1:1. Чемпіон, пітерський "Зеніт", поступився вдома ярославському "Шиннику" — 1:3.

Сергій Ребров знову забив за казанський "Рубін". Команда українця перемогла на виїзді "Томь" — 2:1. Ребров відзначився останнім. "Рубін" після 18 турів лідирує, випереджаючи на два очки московське "Динамо". Третє-четверте місця ділять "Амкар" та "Спартак", які відстають від лідера на сім пунктів.

У стартовому турі чемпіонату Англії не зіграли ані Шевченко, ані Воронін. Українські форварди не потрапили до заявок "Челсі" та "Ліверпуля". Але команди все одно перемогли: "Челсі" вдома "Портсмут" — 4:0, а "Ліверпуль" на виїзді "Сандерленд" — 1:0.

За "Ліверпуль" забив іспанець Торрес. Він та ірландець Роббі Кін, якого придбали в "Тоттенхема" влітку за 30 млн євро, — основні форварди команди. Воронін через це конфліктує з тренером Рафаелем Бенітесом, заявляючи, що готовий конкурувати в чесній боротьбі. Українцем цікавиться турецький "Галатасарай", але поки що Воронін вирішив залишитися в Англії.

"Манчестер Юнайтед" приймав "Ньюкасл" і розділив очки — 1:1.

Юрґен Клінсманн дебютував у офіційних матчах у ролі головного тренера "Баварії". Його команда приймала "Гамбург" і провела матч унічию — 2:2. Леверкузенський "Баєр" поступився вдома дортмундській "Борусії" — 2:3.

У Італії та Іспанії чемпіонати стартують в останні вихідні серпня. Поки що там відбуваються напівофіційні матчі. "Мілан" переміг "Ювентус" у поєдинку Кубка Берлусконі — 4:1, а "Валенсія" обіграла "Реал" — 3:2 у першому матчі Суперкубка Іспанії. Повторний поєдинок відбудеться в Мадриді 24 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко та Воронін перший тур пропустили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути