Ексклюзиви
понеділок, 22 вересня 2008 18:14

Ребров знову забив за "Рубін"

Український півзахисник казанського "Рубіна" 34-річний Сергій Ребров удруге поспіль забив вирішальний гол. Тиждень тому влучний удар Реброва приніс перемогу "Рубіну" в домашньому поєдинку проти московського "Динамо", а позавчора Ребров став єдиним автором гола у ворота ще однієї столичної команди, "Спартака". Цінність виграшу татарського клубу збільшується щонайменше з двох причин: по-перше, "Спартак" грав удома, по-друге, новий головний тренер "червоно-білих" данець Мікаель Лаудруп офіційно дебютував на своїй посаді у чемпіонаті Росії.

До закінчення чемпіонату Росії залишається вісім турів. "Рубін" лідирує й на вісім очок випереджає найближчого переслідувача — московське "Динамо".

— "Рубін" і буде чемпіоном, — каже "ГПУ" колишній тренер московського "Локомотива" Анатолій Бишовець, 62 роки. — Реально його може зупинити тільки ЦСКА, який набрав хід. Але армійці відстають на 10 очок і хоча ще прийматимуть казанців, відбуватиметься це у передостанньому турі. Якщо "Рубін" і далі так ітиме, то матч уже нічого не вирішуватиме.

Чемпіон Росії-2007 пітерський "Зеніт" програв удома ЦСКА — 1:3. "Москва" Олега Блохіна з таким же рахунком поступилася в домашньому матчі "Спартаку" з Нальчика. "Терек" В"ячеслава Грозного програв у гостях "Томі" — 0:2.

Андрій Шевченко не зіграв за "Мілан" у третьому турі чемпіонату Італії. Капітан збірної України залишився на лаві запасних, а його команда перемогла — 4:1. Лідирують у чемпіонаті "Інтер" та "Ювентус", які мають по сім очок. "Мілан" відстає на чотири пункти.

Центральний матч чемпіонату Англії переможця не виявив. "Челсі" та "Манчестер Юнайтед" зіграли — 1:1. "Арсенал" здолав на виїзді "Блекберн" (3:1) і вийшов у лідери. На очко відстають "Челсі" та "Ліверпуль".

У чемпіонаті Німеччини Андрій Воронін зіграв повний поєдинок проти "Борусії" з Менхенґладбаха, а його "Герта" перемогла — 1:0. "Баварія" вдома поступилася "Вердеру" — 2:5. На першому місці — "Шальке", за ним ідуть "Гамбург" та "Штутгарт".

"Барселона" вперше виграла в чемпіонаті Іспанії, перемігши на виїзді "Спортінґ" із Хіхона — 6:1. "Реал" у Сантандері обіграв "Расинґ" — 2:0.

Турецькі суперники українських клубів перемогли: "Фенербахче" — "Генчлербірліґу", а "Бешикташ" — "Ґазіантеспор" — 3:0.

Зараз ви читаєте новину «Ребров знову забив за "Рубін"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути