Ексклюзиви
вівторок, 29 травня 2007 14:06

Пазік мріє про дует Шевченко — Рональдо в "Мілані"

Крістен Пазік, 28 років, американська фотомодель, дружина форварда лондонського "Челсі" Андрія Шевченка, хоче, щоб її чоловік повернувся до італійського "Мілана". Про це Пазік заявила в інтерв"ю італійському журналу "ЧІ".

— Мілан — наше місто, місце, де нам найбільше хочеться бути, — зізнається Пазік. — Було б прекрасно, якби Андрій повернувся і пограв у парі з Рональдо.

Рік тому саме Пазік переконала чоловіка змінити Мілан на Лондон, бо їй хотілося жити в англомовному середовищі. Але кілька тижнів тому дружина Шеви вже обговорювала з віце-президентом "Мілана" Адріано Ґалліані можливості повернення Шевченка до клубу. І Ґалліані, і власник італійської команди Сільвіо Берлусконі заявили про своє бажання знову бачити українця в команді.

Минулого тижня керівництво "Мілана" повинно було зустрітися з Шевченком в Афінах, де "червоно-чорні" грали фінал Ліги чемпіонів. Але Шевченко не зміг прилетіти до Греції і підтримати колишній клуб. Приватний літак, на якому він мав летіти до Греції, не випустили з лондонського аеропорту через щільність авіарейсів.

Тренер "Мілана" Карло Анчелотті, говорячи про трансферні цілі команди в найближчий період, назвав двох нападаючих "Барселони" — Рональдіньйо та Ето"О.

Доля Шевченка ж у "Челсі" має визначитися після його зустрічі з власником лондонців Романом Абрамовичем. Сам Шева неодноразово повторює, що хоче залишитися у своїй нинішній команді й повністю відпрацювати контракт, який закінчується влітку 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «Пазік мріє про дует Шевченко — Рональдо в "Мілані"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути