Ексклюзиви
четвер, 30 вересня 2010 17:33

Олександр Рикун став гравцем "Ворскли"

Автор: фото з сайта www.footballfan.com.ua
  Олександр Рикун зіграв за ”Металіст” 92 матчі, забив дев’ять
Олександр Рикун зіграв за ”Металіст” 92 матчі, забив дев’ять

У середу керівництво полтавської "Ворскли" представило нового гравця. На правах вільного агента до команди перейшов півзахисник Олександр Рикун, 32 роки. Останнім його клубом був харківський "Металіст", у складі якого футболіст виступав останні чотири сезони, провів там 92 матчі й забив дев"ять голів.

Наставник "Ворскли" Микола Павлов чудово обізнаний із можливостями Рикуна — він працював із футболістом у маріупольському "Іллічівці". Півзахисник вирізняється здібностями диригента, чудово бачить поле і може віддати тонку передачу партнерові. Проблеми дві: його фізична готовність і порушення режиму. Павлов знає про це, але як говорив тренер "ГПУ" в інтерв"ю чотирирічної давнини, йому відомі методи боротьби зі шкідливою звичкою футболіста.

Олександр визнає, що тепер готовий на 50–60%.

Для "ГПУ" перехід Рикуна коментує заслужений тренер України Анатолій Заяєв, 78 років:

— Думаю, Павлов давно хотів Рикуна. Але "Ворскла" неспроможна була взяти футболіста за гроші, тільки як вільного агента. Не знаю, як буде Рикун бігати, але дві-три передачі віддасть у будь-якому стані. Він цілковито підходить під гру, яку будує Павлов.

2004 року Рикун зіграв за збірну України у відбірковому матчі Кубка світу проти Туреччини. Він вийшов на заміну і віддав гольову передачу на Андрія Шевченка. Україна перемогла — 3:0, а Шева після матчу дивувався звідки в команді взявся гравець із таким пасом.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Рикун став гравцем "Ворскли"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути