пʼятниця, 20 січня 2006 18:07

Олегу Гусєву не вистачить сил

 

22-річний півзахисник київського "Динамо" та збірної України Олег Гусєв свою відпустку провів на Мальдівських островах. Чотири дні тому він повернувся до Києва, а минулого вівторка поїхав на автомашині до рідних Сум. Відповідав на запитання невеселим голосом, пояснюючи це тим, що втомився після переїзду.

Чи правда, що вами зацікавився "Мілан"?

— Я знаю не більше, ніж ви. Увімкнув телевізор, почув про те, що входжу до сфери інтересів "Мілана". Одразу від друзів почали надходити смс-повідомлення із запитанням: "Ти вже від"їжджаєш?". Що на це міг відповісти? Так, посміялися.

Скаути "Мілана" стежили за вами під час відбіркового турніру на Кубок світу. Особисто зустрічалися з ними?

— Я не маю права це робити. Усі, хто захоче бачити Олега Гусєва у складі свого клубу, повинні звертатися до керівництва "Динамо".

Президент вашого нинішнього клубу Ігор Суркіс заявив, що Гусєв не продається. Знаєте про це?

— Прочитав на офіційному динамівському сайті. Додати до слів Ігоря Михайловича нічого. У "Динамо" мене все влаштовує. Клуб поки що дав мені набагато більше, ніж я йому. Маю повернути кредит.

Клуб дав мені набагато більше, ніж я йому

Припустімо, "Мілан" робить запит на Гусєва. Ваша реакція?

— Я не люблю умовного способу. Нехай спершу зробить.

Із нинішнім капітаном "Мілана" Андрієм Шевченком цю тему не обговорювали?

— Немає приводу.

Кажуть, що італійці пропонують за вас вісім мільйонів євро. На вашу думку, ви дійсно стільки коштуєте?

— Мені не зовсім коректно обговорювати такі питання.

За віком ви можете зіграти наступного року у фінальних частинах молодіжного чемпіонату Європи та Кубка світу. Розглядаєте таку можливість?

— Ні. Мені просто не вистачить фізичних сил, аби гідно виступити на цих двох турнірах. Зосереджусь на тому, щоб допомогти національній команді.

За відсутності у складі "Динамо" спеціалізованого правого захисника ви змушені відповідати за весь фланг. Це зменшує ефективність ваших дій?

— Так. Як захисних, так і атакувальних. Така ситуація мені не подобається. Швидше б уже купили гравця на правий фланг захисту. Хоча це не від мене залежить. Гратиму там, де скажуть тренери.

Швидше б купили гравця на правий фланг захисту

Яким видався для вас рік, що минає?

— Негативних моментів було більше: програли чемпіонат країни та матч за суперкубок. Із "тріском" вилетіли з єврокубків. Але ці прикрощі повністю компенсує вихід збірної до фінальної частини Кубка світу. Все-таки він проходить раз на чотири роки. Шанс зіграти в ньому для багатьох футболістів трапляється раз у житті.


В інтерв"ю Гусєв не виходить за межі футбольного поля і публічно про своє особисте життя не говорить. Відомо, що він має подругу Олесю, яка у березні цього року подарувала коханому сина Олексія.

Зараз ви читаєте новину «Олегу Гусєву не вистачить сил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути