Ексклюзиви
середа, 11 січня 2012 05:30

Мірча Луческу потрапив у аварію

Автор: фото: REUTERS/Albert Gea
  Мірча Луческу став головним тренером ”Шахтаря” влітку 2004 року
Мірча Луческу став головним тренером ”Шахтаря” влітку 2004 року

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу, 66 років, потрапив у аварію. Це сталося 6 січня о 13.50 на бульв. Василя Мілі в Бухаресті. Луческу керував автівкою "Кіа Соренто", зареєстрованою на його дружину. Із Луческу у машині перебував його партнер Разван Драгоміреску.

Луческу порушив правила, перетинаючи трамвайні шляхи. В авто тренера на повній швидкості врізався трамвай. Драгоміреску залишився неушкоджений, вибрався з авто і викликав рятувальників. Вони дістали тренера з розчавленої машини. Медики діагностували у Луческу перелом семи ребер, ушкодження легені та кров у плевральній порожнині. У неділю його прооперували, аби запобігти подальшому накопиченню рідини. Операція тривала 2 год. і була успішна: кров відкачали, ребра зафіксували. Найближчими днями тренер залишатиметься у клініці.

— У Луческу сильний організм, який добре переніс хірургічне втручання. Гадаю, його зможуть виписати за сім-вісім днів, а за три тижні помалу він зможе почати працювати, — каже Йоан Кордош з інституту "Маріус Наста". Він зокрема оперував наставника "Шахтаря".

Луческу прокоментував випадок румунському виданню "Газета Спортурілор":

— Хай Бог мені пробачить, але той водій трамвая ніби навмисне хотів мене вдарити. Я побачив його за десятки метрів і подумав, що він пригальмує. Адже мав досить часу.

Такі заяви обурили бухарестських трамвайників. Надто на лінії, де працює 48-річний Маріан Барток, який збив авто тренера.

— Маріан не помилився, — переконані його колеги. — Може, Луческу й видатний тренер, але водій із нього ніякий.

Бартока знайти не вдалося. Він у поліції, дає свідчення, кажуть напарники. Румунська поліція порушила кримінальну справу через аварію. Луческу визнали винним, але обмежилися штрафом, оскільки пасажир його авто і люди, що були в трамваї, не постраждали.

Зараз ви читаєте новину «Мірча Луческу потрапив у аварію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути