вівторок, 20 лютого 2007 17:17

"Мілан" може купити Акінфєєва

Керівництво італійського "Мілана" влітку муситиме шукати нового воротаря. 33-річний бразилець Діда, який став основним голкіпером клубу 4,5 року тому, не хоче підписувати новий контракт на нинішніх фінансових умовах. Він хоче отримувати $5 млн замість нинішніх $3 млн 250 тис. Клуб не готовий платити таку зарплатню.

Селекціонери "Мілана" склали список із 5 воротарів, здатних замінити Діда. Серед них найкращий футболіст Росії-2006 Ігор Акінфєєв, 20 років. Позаминулого року він став володарем Кубка УЄФА, тричі вигравав чемпіонат Росії, перший номер російської збірної. Керівництво армійського клубу оцінює трансфер у $20 млн.

Окрім Акінфєєва, на якого також претендує англійський "Арсенал", на роль першого голкіпера в наступному сезоні "Мілан" розглядає кандидатури трьох італійців — Буффона, Амелія та Абб"ятті. Нині, окрім Діда, за "Мілан" у цьому амплуа заявлені італійці Сторарі та Фіорі та австралієць Калач.

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" може купити Акінфєєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути