вівторок, 02 квітня 2013 05:15

Ломаченко вивів "Отаманів" у півфінал

Автор: фото надане прес-службою ”Українських отаманів”
  Василь Ломаченко (ліворуч) атакує Альберта Селімова
Василь Ломаченко (ліворуч) атакує Альберта Селімова

30 березня в Баку "Українські отамани" поступилися "Бакинським вогням" — 1:4, але за сумою двох матчів здобули путівку у півфінал третього сезону Всесвітньої серії боксу (WSB). Удома тиждень перед тим наші перемогли cуперників — 5:0.

Лідер українців діяв другим номером

Головна надія "Отаманів" у Баку — дворазовий олімпійський чемпіон Василь Ломаченко. Він зустрічався з давнім суперником Альбертом Селімовим, чемпіоном світу-2007. Цей бій організатори вечора боксу спеціально зробили заключним. Поєдинок став вирішальним у двоматчевому протистоянні. До нього наші поступалися 0:4 — програли Олександр Ришкан, Олександр Стрецький, Сергій Лапін та Дмитро Руденький.

Ломаченко запропонував Селімову тактичний бій. Суперник його прийняв. Діючи переважно другим номером, Василь сповна використав свої козирі — швидкість, ефективне переміщення по рингу, відчуття дистанції, кращу функціональну готовність. Судді віддали йому перемогу розділеним рішенням — двоє арбітрів поставили 48:47 на користь Ломаченка, ще один з таким самим рахунком віддав перевагу Селімову. Хоча насправді українець виглядав переконливіше щонайменше у чотирьох із п'яти раундів.

У півфіналі зустрінемось з італійцями

За вихід у фінал третього сезону Всесвітньої серії боксу "Українські отамани" поборються з чинним чемпіоном WSB — командою Італії. Апеннінці двічі виграли у поляків — 4:1.

Перший матч Україна — Італія відбудеться 13 квітня в Мілані. Повторний пройде 19 квітня у київському Палаці спорту.

Тарас Шелестюк успішно дебютував на професійному рингу

Чемпіон світу 2011 року, бронзовий медаліст Олімпіади в Лондоні Тарас Шелестюк, 27 років, з перемоги розпочав свою професіональну кар'єру. 29 березня у Вероні, штат Нью-Йорк, сумчанин переміг технічним нокаутом в першому раунді американця Камала Мухаммеда.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко вивів "Отаманів" у півфінал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути