Ексклюзиви
середа, 08 травня 2013 06:00

Кличко здобув 60-ту перемогу

У суботу, 4 травня, на САП-Арені в німецькому Мангеймі 37-річний Володимир Кличко провів черговий успішний захист своїх титулів чемпіона світу в надважкій вазі за трьома основними версіями — WBA, IBF та WBO. У претендента — німця італійського походження Франческо П'янети, 28 років, не знайшлося аргументів, щоб скласти хоч якусь конкуренцію чемпіонові. Ця перемога стала 60-ю у професійній кар'єрі Кличка-молодшого, 51 з яких здобув нокаутом. У шостому раунді нокаутував суперника всьоме.

Стартували боксери без розвідки. Володимир одразу взяв під контроль перебіг поєдинку, тримаючи суперника на дистанції надокучливим джебом. Уже в першому раунді в українця проходить кілька сильних правих прямих. Шульга П'янета робить безуспішні спроби розірвати дистанцію, атакуючи на стрибку правим боковим у голову.

У другому раунді Кличко розбиває суперника, раз за разом проводячи "двійку": правий прямий — лівий боковий у голову. Німець пропускає все, що летить. У середині третього раунду П'янета проривається на ближню дистанцію і потрапляє лівим боковим у голову Володимира. Це єдиний успіх претендента за поєдинок. Кличко продовжує розбивати блок опонента правими одиночними врозріз.

У четвертому раунді чемпіон відправляє претендента в нокдаун правим прямим у чоло. Кличко має 50 с., щоб добити суперника. Проводить кілька потужних ударів у голову. П'янета морально подавлений.

У п'ятому раунді німець ще раз опиняється в нокдауні після несильного лівого бокового в голову. У шостому раунді П'янета має розбитий вигляд. Кличко б'є на вибір. Час закінчувати бій, бо він перестає бути цікавим глядачам. Наприкінці раунду українець проводить комбінацію лівий прямий — правий прямий — лівий боковий у голову і нокаутує суперника.

Наступного разу Володимир Кличко вийде на ринг імовірно у вересні — зустрінеться з "регулярним" чемпіоном світу за версією Всесвітньої боксерської асоціації Олександром Повєткіним, 33 роки. Але щоб цей давно очікуваний поєдинок відбувся, 17 травня росіянинові слід перемогти поляка Анджея Вавжика.

Зараз ви читаєте новину «Кличко здобув 60-ту перемогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути