четвер, 19 квітня 2007 17:11

"Інтер" уперше програв

У середу відбулися 9 матчів 22-го туру чемпіонату Італії. Попервах він був запланований на 2–4 лютого і відкрився сицилійським "дербі" між "Катанією" та "Палермо". Після цього поєдинку відбулася сутичка між поліцейськими та уболівальниками, в якій загинув 38-річний правоохоронець  Філіппо Рачіті. Інші матчі туру згодом були перенесені на 18 квітня.

На початку лютого ситуація з чемпіонством в Італії залишалася невизначеною: "Інтер" випереджав "Рому" на 9 очок, і якби 4 лютого римляни перемогли в зустрічі, могли б загострити боротьбу за чемпіонство.

На позавчорашній день міланці вже практично забезпечили собі перше місце у чемпіонаті Італії. Вони мали 81 очко й на 16 пунктів випереджали "Рому", яка йшла другою.

Вибувши з Ліги чемпіонів і майже втративши мотивацію у чемпіонаті, про що свідчать останні нічиї "Інтера" з "Реджиною" та "Палермо", міланці поставили собі іншу мету: набрати 100 очок у чемпіонаті і не програти жодного матчу.

Не вийшло. "Рома" виграла перший тайм — 1:0, після того як Де Россі та Ківу вивели на удар Перротту, стерпіла несправедливо призначений пенальті, який реалізував Матерацці. А наприкінці матчу Тотті зі штрафного з допомогою рикошету знову вивів гостей уперед, а закріпив перевагу "Роми" Кассетті — 3:1.

— Я втратив інтерес до нинішнього чемпіонату Італії, — каже найкращий бомбардир Кубка світу-1994 Олег Саленко, 37 років. — Найсильніша тамтешня команда вилетіла у першому ж раунді плей-офф Ліги чемпіонів. Тому поразка "Інтера" від "Роми" мене не здивувала.

У сезоні 1991/92 жодного разу в чемпіонаті Італії не програв "Мілан". Та команда Фабіо Капелло залишалася непереможною 58 матчів поспіль.

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" уперше програв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути