пʼятниця, 09 червня 2017 06:05

Хацкевич хоче повернути до "Динамо" Гусєва

— Я не оголошував про відставку Реброва. Сподівався, що в нього вистачить сил і мужності продовжити роботу з командою, — каже президент київського "Динамо" Ігор Суркіс. Минулого тижня він зустрівся з головним тренером команди 43-річним Сергієм Ребровим, після чого обидва оголосили про відставку наставника.

Вона зумовлена позицією самого Реброва. Фахівець не захотів продовжувати роботу з командою. Причина — треба було серйозно змінювати склад, а фінансових можливостей для цього немає. Тренер вичерпав себе на цій ­по­саді. Два успішні сезони змінилися на провальний останній. "Динамо" не виграло ні чемпіонату, ні Кубка України 2016/17. ­Ребров вирішив поки що відпочити від тренерської роботи. Але не виключено, що ця пауза буде нетривала. За чутками, на нього претендує один із клубів англійського чемпіон­шипу — аналог української першої ліги.

Наступником Реброва став Олександр Хацкевич, 43 роки. З одного боку, рішення Суркіса сумнівне. Хацкевич не досяг успіхів ні з "Динамо-2", ні з національною командою Білорусі. Тому немає передумов довіряти йому найпопулярніший клуб країни. З другого, робота з національною командою має свою специфіку. Можна досягти успіху на одному місці і провалитися на другому. Зараз "Динамо" відмовляється від легіонерів і робитиме ставку на українських футболістів. Хацкевичу та його помічникам — Максиму Шацьких й Олегу Лужному — буде простіше знайти з ними спільну мову.

Першим новачком "Динамо" стане Олег Гусєв. У грудні з ним не продовжили контракт — це була ініціатива Реброва. Хацкевич не проти повернення до команди 34-річного футболіста.

Зараз ви читаєте новину «Хацкевич хоче повернути до "Динамо" Гусєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути