неділя, 05 серпня 2007 18:29

Елано Блумера продали в "Манчестер Сіті"

Півзахисник збірної Бразилії Елано Блумер, 26 років, офіційно став гравцем англійського "Манчестер Сіті". Донецький "Шахтар" отримає за гравця $16 млн. 2004 року Елано перейшов у "Шахтар" з бразильського "Сантоса" за $10 млн.

Новому головному тренерові "Манчестер Сіті" шведу Свену-Йорану Ерікссону бразилець сподобався виступом на останньому Кубку Америки. Ерікссон вважає, що на позиції диспетчера він замінить колишнього лідера команди Джо Бартона. Той у міжсезоння перебрався до "Ньюкасла".

У чемпіонатах України Елано провів 49 ігор, забив 14 голів. Чемпіон Бразилії (2002, 2004) та України (2005, 2006). За національну збірну провів 16 матчів, забив два гола.

Це вже п"ятий гравець, якого продав у міжсезоння донецький клуб. Перед цим "Шахтар" попрощався з Андрієм Воробеєм та В"ячеславом Свідерським, які перейшли до "Дніпра" ($3,75 млн за обох), Чипріаном Марікою ("Штутгарт", 8 млн євро), Матузалемом ("Сарагоса", суму компенсації має визначити УЄФА).

Зараз ви читаєте новину «Елано Блумера продали в "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути