Ексклюзиви
неділя, 10 грудня 2006 16:57

Екклстоун спілкувався з дружиною через перекладача

Автор: фото: reuters/Eric Gaillard
  Президент ”Формули-1” Берні Екклстоун прибув разом з дружиною Славікою на церемонію нагородження, яку Міжнародна асоціація автомобілістів проводила у Монако, Франція
Президент ”Формули-1” Берні Екклстоун прибув разом з дружиною Славікою на церемонію нагородження, яку Міжнародна асоціація автомобілістів проводила у Монако, Франція

Берні Екклстоун уже понад 30 років заправляє "Формулою-1". Він зробив Королівські перегони одним із найприбутковіших видів спорту. За кожним етапом "Формули-1" спостерігає майже 400 млн телеглядачів. За популярністю ці автоперегони поступаються тільки Олімпійським іграм та Кубкам світу з футболу.

Екклстоун входить до трійки найбагатших людей Великої Британії. Його статки оцінюють у $5 млрд. Чоловік дуже не любить публічно говорити про дві речі — гроші й місце, де він провів минулу ніч.

Більшу частину свого життя Берні проводить у Лондоні. Його офіс розташований за кілька хвилин ходьби від Букінгемського палацу. Робочий день Еккслстоуна починається о 8.00. Щодня він встає о 6.30.

1981-го Екклстоун зустрів Славіку Малік. Хорватська модель працювала в Мілані, у Джорджіо Армані, а Екклстоун приїхав на Гран-прі Італії. Берні запросив дівчину випити кока-коли. Зустріч відбулася за участі подруги Славіки, бо Екклстоун не знав італійської, а Славіка тоді не володіла англійською.

Через чотири роки вони одружилися в Лондоні. Подружжя має двох доньок — Тамару й Петру. Сімейній ідилії не заважає навіть те, що Славіка молодша за чоловіка майже на 30 років і вища на 25 сантиметрів.

Зараз ви читаєте новину «Екклстоун спілкувався з дружиною через перекладача». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути