неділя, 06 травня 2007 16:11

Дружина Шевченка знову хоче до Мілана

Нападаючий лондонського "Челсі" та збірної України Андрій Шевченко, 30 років, улітку може повернутися до італійського "Мілана". Про це повідомляє італійська "ґадзетта Делло Спорт".

За інформацією журналістів цього видання, дружині Шевченка, американській фотомоделі Крістен Пазік, набридло життя у Лондоні, й вона не проти повернутися до Мілана — столиці світової моди. Саме Пазік рік тому наполягла на переході Шевченка з "Мілана", якому форвард віддав сім років і забив 173 голи, до "Челсі". Дружину Шеви більше влаштовувало англомовне середовище. Пазік уже обговорила можливе повернення сім"ї до Мілана з віце-президентом клубу Адріано Галліані.

"Челсі", який улітку заплатив за Шеву $50 млн, готовий його відпустити за такі ж гроші.

— Було б прекрасно, якби ми повернули Шеву. Його серце у "Мілані", — сказав власник італійського клубу Сільвіо Берлусконі. — Знаю, що Андрій прилетить до Афін 23 травня і підтримає нас у фінальному матчі Ліги чемпіонів проти "Ліверпуля".

Нинішня команда Шевченка у вирішальному матчі Ліги чемпіонів не зіграє. Минулого вівторка "Челсі" програв півфінал "Ліверпулю". Шевченко у матчі участі не брав через проблеми з паховими кільцями. Офіційний сайт "Челсі" повідомляє, що після завершення клубного сезону, який для лондонців закінчиться 19 травня фінальним матчем Кубка Англії проти "Манчестер Юнайтед", Шева ляже на операцію. Не виключено, що він пропустить відбірний матч чемпіонату Європи проти збірної Франції, який відбудеться 2 червня у Парижі.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Шевченка знову хоче до Мілана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути