Ексклюзиви
середа, 01 жовтня 2008 19:31

"Динамо" відстояло нічию в Стамбулі

Автор: Фото: reuters/Fatih Saribas
  Динамівець Бадр Каддурі (№30) проти турка Казіма-Річардса. За фол проти Річардса Каддурі отримав попередження у першому таймі, а після перерви гравець ”Фенербахче” завдав травми динамівцю, який не дограв матчу
Динамівець Бадр Каддурі (№30) проти турка Казіма-Річардса. За фол проти Річардса Каддурі отримав попередження у першому таймі, а після перерви гравець ”Фенербахче” завдав травми динамівцю, який не дограв матчу

Київське "Динамо" провело перший виїзний матч Ліги чемпіонів 2008–2009. У Cтамбулі підопічні Юрія Сьоміна зіграли внічию із місцевим "Фенербахче" — 0:0.

— Матч вийшов напруженим і нервовим, — каже "ГПУ" колишній тренер київського "Динамо" Анатолій Дем"яненко, 49 років. — Кияни впевнено почали зустріч, не давши супернику навіть шансу на стартовий штурм. Узагалі, вважаю, що оборона гостей відіграла нормально. Виняток складали тільки деякі епізоди в другому таймі. Не розгубився й голкіпер Богуш — відстояв матч надійно. В атаці ж киянам не вистачало людей. І Бангура в першому таймі, а Шацьких після перерви було важко самотужки діяти на вістрі атаки. "Фенербахче" особливо нічим не здивував. Вважаю, два роки тому це була більш потужна команда, а зараз Арагонес (головний тренер "Фенербахче". — "ГПУ") тільки ставить їм гру. Стабільно грати потужно турки не вміють — спалах був тільки епізодом на початку другого тайму.

— Мені наснилося, що матч буде складним, — заявив головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін, 61 рік, на післяматчевій прес-конференції. — Так воно й вийшло. Випустивши замість Бангура Шацьких, ми хотіли зробити наші контратакувальні дії більш швидкісними. А в кінці матчу мої підопічні втомилися: важке поле було сьогодні. В обороні сьогодні зіграли блискуче. Каддурі ми планували замінити хвилин за 15 до кінця поєдинку. Але він зазнав досить серйозної травми, й довелося це робити раніше.

Вважаю, сьогодні ми придбали одне очко, а не втратили два. Продовжуємо боротьбу за вихід із групи.

Наставник "Фенербахче" Луїс Араґонес прокоментував матч так:

— У другому таймі ми відіграли чудово. Постійно тиснули на ворота суперника. "Динамо" майже нічого не створило біля наших воріт, бо мої підопічні прекрасно рухалися. Результат нас не може влаштувати, бо ми заслуговували на перемогу, але, на жаль, так і не зуміли забити м"яч.

У іншому матчі групи "G" англійський "Арсенал" переміг португальський "Порту" — 4:0. Після двох турів лондонці очолюють турнірну таблицю, маючи чотири очки. У "Порту" три пункти, у "Динамо" — два, а "Фенербахче" з одним очком посідає четверту позицію.

Наступні матчі в цій групі відбудуться 21 жовтня. "Порту" прийматиме "Динамо", а "Фенербахче" зіграє вдома з "Арсеналом".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" відстояло нічию в Стамбулі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути