Ексклюзиви
четвер, 02 серпня 2007 19:02

"Динамо" отримає першого суперника

3 серпня у Швейцарії відбудеться жеребкування третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Воно розпочнеться о 13.00 за київським часом. Про свого суперника дізнається київське "Динамо". Чемпіон України на цій стадії буде "сіяним" і, якщо у другому кваліфікаційному раунді не буде несподіванок, може отримати таких опонентів:

"Спарта" (Чехія), "Фенербахче" (Туреччина), АЕК (Греція), "Динамо"  (Румунія), "Славія" (Чехія), "Русенборґ" (Норвегія), "Спартак" (Росія), "Црвена Звезда" (Сербія), ФК "Копенгаген" (Данія), "Тулуза" (Франція), "Динамо" (Хорватія), "Генк" (Бельгія), "Дебрецен" (Угорщина), ФК "Цюріх" (Швейцарія), ФК "Зальцбург" (Австрія), БАТЕ (Білорусь). Одного з цих опонентів отримає "Шахтар", якщо у другому раунді пройде вірменський "Пюнік".

Перші матчі третього етапу відбудуться 14/15, повторні — 28/29 серпня.

А минулої середи "Динамо" провело матч третього туру чемпіонату України. В Одесі підопічні Анатолія Дем"яненка зіграли внічию 0:0 із "Чорноморцем". Двоє захисників киян — Діакате і Несмачний — були вилучені з поля і не зможуть зіграти в неділю проти лідера чемпіонату "Дніпра", який сьогодні теж дізнається про суперників у другому кваліфікаційному раунді Кубка УЄФА.

У вересні перший міжнародний матч "Динамо" проведе з італійським "Міланом". Цей товариський поєдинок перенесли із 7 на 6 вересня.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" отримає першого суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути