Ексклюзиви
пʼятниця, 15 жовтня 2010 07:57

Бріґґс розраховуватиме на один удар

16 жовтня на "O2 Ворлд Арена" в місті Гамбург український чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Віталій Кличко, 39 років (40 перемог, 38 нокаутів, 2 поразки, 0 нічиїх), проведе черговий захист свого титулу. Він зустрінеться із колишнім чемпіоном світу, американцем 38-річним Шенноном Бріґґсом (51 перемога, 45 нокаутів, 5 поразок, 1 нічия). Транслюватиме бій канал "Інтер". Початок о 22.55.

Шеннон Бріґґс — габаритний суперважковаговик. В розмаху рук він не поступається Віталієві (в обох по 203 см).

Але українець на 9 см вищий (202 см проти 193 см). Бріґґс — один з найбільших нокаутерів у надважкій вазі. Із 45 перемог нокаутом 30 здобув у першому раунді. Майже немає сумнівів, що Бріґґс і в бою з Кличком робитиме ставку на перемогу нокаутом в першиих раундах. З самого початку піде вперед і намагатиметься завдати акцентовані удари. Віталієві важливо витримати стартовий натиск і перевести бій у середні та останні раунди. У зв'язку з тим, що Шеннон з дитинства хворіє на астму, він швидко підсідає функціонально. Розправитися з ним в останніх раундах для Віталія буде справою техніки.

— Бріґґс буде розраховувати на "лакі-панч" ("щасливий удар". — "ГПУ"), — каже боксер-професіонал із Харкова Роман Шкарупа, 31 рік. — В його послужному списку багато перемог в першому раунді, тому навряд чи розпочне з розвідки. Він спробує застати Віталія зненацька. Думаю, на тривалий бій Бріґґс не розраховує. Переконаний, що Віталій не надасть можливість Бріґґсу в перших раундах реалізувати свій план. Швидше за все, Кличко планомірно розбиватиме противника, особливо не ризикуючи, і в другій половині бою, коли Бріґґс буде не такий небезпечний, може все закінчити.

Більш цікаві коефіцієнти присутні у програмі тиражу лотереї СПОРТЛІГА: на перемогу Кличка — 1,06, на перемогу Бріггса — 14.

Володимир Кличко битиметься 11 грудня

Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями IBF і WBO, українець Володимир Кличко, 34 роки, домовився про поєдинок з наразі непереможним британцем, 26-річним Дереком Чісорою. Бій відбудеться 11 грудня на "САП-Арена" в німецькому місті Мангейм.

Обидва боксери востаннє виходили на ринг у вересні. Кличко нокаутував у 10-му раунді Семюела Пітера, а Чісора — в дев'ятому британця Сема Секстона.

Зараз ви читаєте новину «Бріґґс розраховуватиме на один удар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути