Ексклюзиви
понеділок, 25 червня 2007 18:10

Анрі став гравцем "Барселони"

Нападаючий англійського "Арсеналу" Тьєррі Анрі, 29 років, перейшов до іспанської "Барселони". Сума трансферу — $32 млн, а термін дії контракту розрахований на чотири роки.

— Анрі ідеально впишеться в ігрову концепцію "Барселони", — каже "ГПУ" найкращий бомбардир Кубка світу-1994 Олег Саленко, 37 років. — Француз — швидкий форвард, який завдяки своїм швидкісним даним уміє використовувати вільний простір. Його брали під основний склад "Барселони". Якщо команду ніхто не залишить, то Анрі діятиме зліва, Ето"О — у центрі, Мессі — справа, а Рональдінью виконуватиме функції атакуючого півзахисника.

Анрі, чемпіон світу-1998 та чемпіон Європи-2000, виступав за "Арсенал" вісім років. Він провів 364 матчі і забив 226 м"ячів. Торік після виходу "Арсеналу" до фіналу Ліги чемпіонів Анрі підписав нову угоду з лондонським клубом. Але після відставки віце-президента "Арсеналу" Девіда Діна і невизначеністю з подальшою долею тренера Арсена Венґера капітан "канонірів" зважився на перехід.

Анрі — другий символ "Арсеналу", який залишає клуб. Два роки тому до італійського "Ювентуса" перебрався опорний півзахисник Патрік Вієйра.

Зараз ви читаєте новину «Анрі став гравцем "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути