Ексклюзиви
субота, 28 серпня 2010 12:58

Суперника "Металіста" в Лізі Європи можуть дискваліфікувати

Суперника "Металіста" в Лізі Європи можуть дискваліфікувати

Скандалом може завершити свій виступ у Лізі Європи угорський клуб "Дебрецен", який пройшов у групову стадію турніру. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на угорське видання "Немзет Шпорт".

Як виявилося, у матчі-відповіді проти болгарського "Літекса" у складі "Дебрецена" на поле в майці з номером 0 вийшов захисник Петер Мате, не заявлений командою на участь у Лізі Європи.

Тепер УЄФА може зарахувати угорської команді технічну поразку з рахунком 0:3, а значить місце "Дебрецена" у групі "I" може зайняти клуб з Ловеча.

Теоретично до угорців можуть бути застосовані і менш жорсткі санкції - від грошового штрафу до догани, в УЄФА вже почали перевірку поєдинку.

"Дебрецен" у кваліфікації Ліги Чемпіонів програв "Базелю" (0:2, 1:3), а потім в раунді плей-офф Ліги Європи пройшов "Літекс" (2:0, 2:1).

Нагадаємо, у п'ятницю, 27 серпня, "Металіст" дізнався своїх суперників в Лізі Європи - ПСВ (Ейндховен), "Сампдорія" (Генуя) і "Дебрецен" (Угорщина).

Зараз ви читаєте новину «Суперника "Металіста" в Лізі Європи можуть дискваліфікувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути