Ексклюзиви
пʼятниця, 27 серпня 2010 08:55

Нічия з з "Омонією" зберегла "Металісту" життя в Лізі Європи

Нічия з з "Омонією" зберегла "Металісту" життя в Лізі Європи

Харківський "Металіст" зіграв внічию 2:2 з кіпрською "Омонією" в матчі-відповіді раунду плей-офф Ліги Европи-2010/2011 і вийшов в груповий раунд турніру. Перший матч на Кіпрі завершився перемогою українців з рахунком 1:0.

Харків"яни спокійно почали поєдинок, впевнено контролюючи м"яч і не даючи супернику розвернутися. Гравці "Металіста" не форсували подій, враховуючи перевагу,яка була здобута в першому матчі, а тому перший момент створили лише в середині тайму. Хав"єр навісив у штрафну і голкіпер "Омонії" насилу перевів м"яч на кутовий.

Гості відповіли своїм моментом на 31-й хвилині. Атака кіпріотів лівим флангом завершилася прострільною передачу Леандро, яку голкіпер "Металіста" перервав, але вибив м"яч на суперника. На щастя захисники встигли вчасно заблокувати удар по воротах. Через пару хвилин Макрідіс ледь не опинився один на один зі Старцевим, але Романчук встиг вибити м"яч з-під ноги суперника.

Початок другого тайму повністю за гостями. "Омонія" активно пресингувала ворота суперника і на 60-й хвилині була винагороджена за свою наполегливість. Березовчук і Старцев не розібралися, хто повинен був перервати навіс в штрафну, а Леандро цим моментом скористався, відкривши рахунок у матчі. Проходить ще чотири хвилини і "Омонія" подвоює рахунок. Авраам обіграв Вілягру, виконав передачу на Ренхіфо, який з двох метрів переправив м"яч у ворота.

Втім, харків"яни зуміли швидко скоротити рахунок в матчі. Хав"єр навісив з кутового і Марко Девіч красивим ударом "ножицями" пробив голкіпера "Омонії". Ще через дві хвилини "Металіст" зрівняв рахунок. Девіч увійшов до штрафної, обіграв двох суперників і віддав на Хав"єра, який низом відправив м"яч у ворота. На останній хвилині гри Девіч міг принести перемогу своїй команді, але м"яч після його удару потрапив в поперечину.

Жеребкування групового раунду Ліги Європи відбудеться в п'ятницю, 27 серпня.

Ліга Європи. Раунд плей-офф. Матч-відповідь

Металіст - 2:2 Омонія

Голи: Девіч, 66, Хав"єр, 71 - Леандро, 60, Ренхіфо, 64

Металіст: Старцев, Романчук, Обрадович, Березовчук (Бордіян, 87), Вільягра, Шелаєв (Олійник, 67), Валяєв, Едмар, Фініньо, Хав"єр (Пшеничних, 88), Девіч

Омонія: Георгаллідес, Хараламбус (Еспасандін, 84), Венцель, Бузон, Давідсон, Касеке (Руеда, 80), Леандро, Авраам, Ефрем, Макрідіс (Алонефтіс, 76), Ренгіфо

Попередження: Авраам, Бузоні, Ренхіфо - Обрадович

За матеріалами news.liga.net, football.ua

Зараз ви читаєте новину «Нічия з з "Омонією" зберегла "Металісту" життя в Лізі Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути