вівторок, 20 липня 2010 13:26

"Нехай Кличко робить великі очі" - менеджер Повєткіна

"Нехай Кличко робить великі очі" - менеджер Повєткіна

Володимир Хрюнов, менеджер Олександра Повєткіна, пояснив відсутність російського суперважковаговика на вчорашній прес-конференції, присвяченій його двобою проти чемпіона світу Володимира Кличка, призначений на 11 вересня.

"Ви знаєте, в Америці спека, гірша, ніж у Москві, і мабуть через кондиціонери, які всюди працюють Саша заробив собі запалення носових пазух, - говорить Хрюнов. - У нас є всі медичні документи, які будуть представлені в IBF, щоб вони не вирішили, що бою не буде.

Ми готуємося, зараз я вилітаю до США, де ми з Сашею обговоримо ситуацію з контрактом і плани на той період підготовки, що залишилося провести. До речі, про підготовку, нехай Кличко робить великі очі і питає, чому у нас за 8 тижнів до бою вже йдуть спаринги - у нас своя система підготовки, саме так до останнього бою готувався Лебедєв, це дало йому певні переваги".

Хрюнов визнав, що відсутність на прес-конференції представників Повєткіна було помилкою:

"Так, в якійсь мірі це був тактичний промах, я повинен був приїхати, але не розумію, чому не було нікого від Sauerland Event. Але, знаєте, професор Виноградов описував особливий вид душевного розладу, коли пацієнт розмальовував фотографії членів Політбюро.

Тут, мені здається, ми маємо справу з чимось подібним. Бернд Бенте веде себе як професор пропаганди ... А Володимир Кличко, - потрібно віддавати собі звіт в тому, що у нього мільйони шанувальників, який приклад він їм подає. Збиватися на образу боксера і його команди - неприпустимо.

Коли буде підписаний контракт на бій? На щастя, ми домоглися однією суттєвою поступки, Володимир Кличко згоден пройти допінг-контроль за правилами WADA. Але є інші проблеми, наприклад з рукавичками, які Володимиру роблять на замовлення. Про них вже у боксерських колах ходять легенди, і ми наполягаємо на стандартних, фабричних рукавичках, у яких є сертифікат безпеки, які сертифіковані місцевою федерацією і атлетичними комісіями в США в тому числі. До бою є час - якщо рукавички такі, якими мають бути, хай отримують сертифікати".

На питання "Кличко вже заявив, що у вересневому бою Повєткіна може замінити Семюел Пітер. Ви згодні зробити крок у бік? ", Менеджер відповів:" Тільки цього вони і чекають. Ні, ми хочемо битися. Особливо після вчорашнього, - за це взагалі-то в бубон б"ють. А всі ці відеозвернення, картонні фігури ... Он - подивіться на Алексєєва, один так себе вже вів, і що з ним стало", - розповів Хрюнов сайту Pro-Box.ru.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Нехай Кличко робить великі очі" - менеджер Повєткіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути