неділя, 18 липня 2010 09:44

"Динамо" здобуло першу перемогу в сезоні

"Динамо" здобуло першу перемогу в сезоні

Київське "Динамо" здобуло першу перемогу в чемпіонаті України. Як і в поєдинку проти "Оболоні", кияни двічі вразили ворота "Таврії" у першому таймі. І знову не змогли зберегти свої ворота в недоторканості, припустившись помилки в обороні. Але переможний рахунок зберегли - 2:1.

За визнанням Сергія Пучкова, "Таврія" випробовувала нову виїзну модель, яку застосувала на шкоду видовищності. У підсумку, перевага "Динамо" часом була беззаперечною - гості всією командою "сиділи" на своїй половині поля і здійснювали рідкісні контратаки. До того часу, коли одна з них завершилася голом, кияни вже встигли двічі відзначитися.

Спочатку безглузду помилку допустив голкіпер "Таврії" Постранський, який невдало відбив м"яч після не найскладнішого удару Єременка. А через три хвилини рахунок подвоїв Шевченко, який реалізував пенальті.

Ось тут-то й нагадала про себе оборона "Динамо", що дозволила собі кілька ляпів. І якщо у випадку, коли Ковпак переправив м"яч у сітку, арбітр справедливо зафіксував офсайд, то перешкодити відзначитися Лакі Ідахору вже ніхто не зміг.

У кінцівці матчу "Динамо" відсунуло гру максимально далеко від своїх воріт, звівши нанівець усякий ризик пропустити атаку суперника. Що ж, на помилках вчаться ...

Чемпіонат України, 2-й тур

"Динамо" - "Таврія" - 2:1 (2:1)

Голи: Єременко, 14 (1:0), Шевченко, 17-пен (2:0), Ідахор, 23 (2:1)

"Динамо": Бойко, Данило Сілва, Бетао, Вукоєвич, Михалик, Бертольо (Гармаш, 46), Маграо, Єременко, Ярмоленко, Шевченко, Мілевський (Нінковіч, 69).

"Таврія": Постранський, Маркович, Джурічіч, Монахов, Кашевський, Корнєв, Галюза, Любенович (Муховиков, 83), Голайдо, Ковпак (Фещук, 75), Ідахор (Гігіадзе, 66).

Попереджені: Галюза, 55, Джурічіч, 77, Шевченко, 80.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" здобуло першу перемогу в сезоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути