четвер, 08 липня 2010 15:32

У Грузії затримали екс-футболіста "Динамо"

У Грузії затримали екс-футболіста "Динамо"

Співробітники силових структур Грузії затримали футболіста Георгія Деметрадзе. Як повідомляє GHN, його підозрюють у причетності до незаконного тоталізатора, а також у контактах з якимось "злодієм у законі".

Крім Деметрадзе були затримані ще двоє людей. За версією правоохоронних органів, під час чемпіонату світу з футболу вони організували тоталізатор і виграли в якогось Давида Пеікрішвілі 140 тисяч доларів.

Гроші, як випливає з повідомлення агентства, він їм не віддав. Тоді, як повідомляється, вони звернулися за допомогою до "злодію в законі" Вато Кіпіані, який проживає в Україні. Той зв'язався зі своїми знайомими в Грузії, які допомогли "вибити" з Пеікрішвілі зазначену суму.

За інформацією ІА "Новини-Грузія", у передбачуваних спільників Деметрадзе вилучено вогнепальну зброю. Порушено кримінальну справу за статтею 223 Кримінального кодексу Грузії, яка передбачає відповідальність за контакти з кримінальними авторитетами.

Позиція самого футболіста у зв'язку з цими звинуваченнями поки невідома.

Георгій Деметрадзе в минулому грав за російський клуб "Аланія", у складі якого він в 1999 році став найкращим бомбардиром російського чемпіонату. Пізніше він виступав, зокрема, у складі київського "Динамо", донецького "Металурга" і київського "Арсеналу". Навесні 2010 року стало відомо, що він може продовжити кар'єру в клубі "Спартак-Цхінвалі".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «У Грузії затримали екс-футболіста "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути