неділя, 08 листопада 2009 15:41

Італійки виграли Кубок Федерації з тенісу

Італійки виграли Кубок Федерації з тенісу

Італійські тенісистки виграли Кубок Федерації. Це стало зрозуміло після того, як італійка Флавіа Пеннетта в двох сетах обіграла американку Мелані Оудін (7:6, 6:2), повідомляється на сайті Кубка Федерації. Після цього матчу рахунок в серії між збірними Італії і США став 3:0 - при цьому у фіналі залишилося провести всього лише два поєдинки.

За даними італійської газети Corriere dello Sport, матч тривав одну годину і двадцять хвилин. Завдяки перемозі в Кубку Федерації, Італія стала першою в рейтингу сильних жіночих тенісних збірних світу.

7 листопада Флавіа Пеннетта обіграла Алексу Глетч, а інша представниця Італії - Франческа Скьявоне - виявилася сильнішою за все ту ж Мелані Оудін.

Перед фіналом Кубка Федерації фаворитом вважалася збірна США, проте в останню мить за збірну відмовилася грати Серена Вільямс - вона послалася на втому після довго сезону. Після цього фаворитом стала вважатися вже Італія.

Збірна США, що завжди вважається одним з фаворитом Кубка Федерації, не вигравала цей турнір з 2000 року. У минулому і позаминулому роках володарями Кубка були росіянки, а в 2006 році - італійки.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Італійки виграли Кубок Федерації з тенісу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути