середа, 01 липня 2009 09:58

Тимощук гратиме в "Баварії" під "зенітівським" номером

Тимощук гратиме в "Баварії" під "зенітівським" номером

Український новачок мюнхенської "Баварії" Анатолій Тимощук гратиме у складі мюнхенського гранда під тим же номером, що і в пітерському "Зеніті" - 44.

Також, як і Тимощук, улюблений 33-й номер зберіг Маріо Гомес, яким йому люб"язно поступився Брено. Екс-гравець "Твенте" Едсон Брафхейд вибрав "четвірку", під якою Тимощук грав у "Шахтарі", хорвати Оліч і Праньїч - під 11 і 23 номером відповідно. Андреас Герлітц, який повернувся з оренди візьме номер 77.

Анатолій першим з наших легіонерів приступає до тренувань після відпустки. Більш того, у українця наступає в житті новий етап: тепер як мінімум три найближчі роки Тімоха буде в червоно-білій формі мюнхенської "Баварії", яка ще півроку назад купила у "Зеніту" за 11 мільйонів євро права на півзахисника.

На першому тренуванні, окрім Тімохи, команда познайомиться і з новим головним тренером - голландцем Луї Ван Галем, який не так давно на посту головного тренера змінив Юргена Клінсманна.

Що ж до Тімохи, то після невеликої відпустки на морському курорті Анатолій разом з дружиною Надею вже повернулися до Мюнхена. Всі свої речі з Пітера до Німеччини вони перевезли ще 10 днів тому.

В день відльоту українця з Росії вже колишнього капітана "Зеніту" проводжали декілька сотень вболівальників, які влаштували гравцеві в аеропорту Пітера "живий коридор". У Мюнхені Тимощук з помешканням поки не визначився. Цим питанням зараз займається спеціальний рієлтор, який підшукує житло всім новачкам "Баварії".

Поки тільки відомо, що українець виявив бажання жити не в квартирі, а в будинку, як це було під час його кар"єри в "Зеніті". Ну, а поки Тимощук разом з дружиною зупинився в одному з п"ятизіркових готелів Мюнхена.

За матеріалами Турнір, Террикон, Блик

Зараз ви читаєте новину «Тимощук гратиме в "Баварії" під "зенітівським" номером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути